Tuesday, July 26, 2011

baju raya baju raya..............wowo

Assalamualikum semua...........

rasa kejap jer lagi nak puasa kan???sebenarnya aku tahu yg korang tunggu sebenarnya RAYA jer......hahaa

moh certa pasal baju raya..nak tempah comfom lah tak der saper yg nak amik tempahan kan nak2 dah last  minit....so aku decide beli yg siap jer...senang mudah dan cepat........byar terus dpt......

tema aku tahun nie : MERAH & PINK........

i love red so much so setiap tahun mesti kaler merah tu wajib bagi aku ....i feel so seksi lah der kalo pakai kaler merah.......hahahah nampk berahi gitu hahaha

Nie baju raya pink sy....maaf mcm mak datin sikit sebb pada asalnya baju nie nak pakai sebb ader Majlis tawin kebetulan tapi terpaksa ditunda atas sebb2 yg tidak dpt dielakan...........maaflah yer.........**dah lah beli baju nie size besar hahaha.......

yg nie lak merah..........super duper santik......sy suka kain dia corak dia....wowo i look so awwwwwww  der  semlam dah try baju nie.......heheh nice2 jer kat badan.........

so cam ner baju raya sy hehehe................

korang dah ader ker baju raya???

tak sabarnya nak puasa n raya....yg pastinya tahun nie sy puasa penuh!!!

http://www.facebook.com/puterinurulain.ahmad

1 comments:

Miz Jac said...

huyoo.. i loike d red one vry much.. memang akan nmpk stunning n hot lah! selamat berpose.. ;)

Post a Comment