Wednesday, July 20, 2011

langkawi Here WE COme



15-17 Julai 2011 kami becuti kat Langkawi.......Cuti2 dlm malaysia jer nak ke luar negara tak mampu lagi so jalan2 dlm negeri dulu.........naik air-asia sudah.*everyone can fly*.....nak naik Mas Tak Kuasa lah der....hahaha

tempat2 yg kami lawati

: pantai cenang
: pantai kok
:taman buaya langkawi
: taman hidupan liar
:durian perangin waterfall
:telaga 7
:underwater world
:cable car
: makam mahsuri
: Beras terbakar
:Telaga air hangat
:Pemandangan indah
: tak lupa jugak kuah town....(haji ismail group ngan one stop center)


malas pulak rasanya nak bercerita panjang2 lebar ........layan lah gamba sikit2...

flight pagi kul 7.30......uh ngantuk nyer.....


sampai2 terus ge dataran helang

kete sewa kami murah jer 3 hari RM 200...




under water world



pantai cenang


taman buaya langkawi



makam mahsuri


nama tempat nie pelik: pemandangan indah *hahaha






Pergi memg sonok lah sampai rasa mls nak balik......tapi barang kat sana tak der makna nyer duty free.....sama jer harga ngan kat sini..........hahahah.....poyo jer yg duty free tu...

nie lah nama tempat yang aku ckp pelik tu......smapi aku pun tak tahu aper yg indah hahaha..maybe sebb nampk kapal terbang jer kot hahaha

telaga 7


aku paling ralat tang parking kat LCCT.......first time aku parking kat situ.selalu org anta disebbkan flight pg sgt so tak der saper yg nak anta..........mak dayang bunting betul rasanya parking aku kene 109.50 *boleh dpt satu tiket pg balik langkawi.......

anyway memg happening der....tak rugi berjalan2 nikmatilah keindahan bumi kiter........

3 comments:

Nazz@Purple said...

Fiza..nak ole..ole

Miz Jac said...

Fizaaa... cepatnya bby membesar! dah boleh jalan.. comel n hensemmm sangat!!! =)

Miz Fieza said...

hahah nazz: ole-ole dah hbs lah hehe

miz jac: jalan tipu jer tu..dia baru meniti hehehe.....

Post a Comment