Friday, July 29, 2011

malaysia sedih :(.tiada lagi demam malaysia

ok ok ok..........

seperti yang kiter semua sedia maklum Malaysia tak dpt lagi beraksi untuk masuk ke stage seterusnya bagi WORLD CUP 2014 di BRAZIL......

secara AGG 6-4 

sedih tu memg lah sedih....tapi nak buat cam ner belum ader rezeki kiter tok kembali menghangatkan world cup mcm dulu2....

aper2 pun tahniah....

aku tak reti sgt pasal bola2 nie aku tahu tgk jer...laki aku yg kat sebelah sibuk membebel.......


http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Impianberkecai/Article

SORAKAN awal lebih 85,000 penyokong di Stadium Nasional, Bukit Jalil, malam tadi bertukar muram kerana realitinya Harimau Malaya berundur dengan nota pilu selepas tersingkir daripada meneruskan lagi kempen kelayakan Piala Dunia 2014.

Keputusan seri 1-1 jelas bukan apa diharapkan dalam perlawanan kedua, pusingan kedua buat menyaksikan lawan mereka, Singapura lega dapat layak ke pusingan ketiga dengan agregat kemenangan 6-4.
Ketua jurulatih, Datuk K Rajagobal tidak dinafikan penuh hampa dan apabila diminta komen hanya dapat berkata: “Kita tidak kalah di sini (Bukit Jalil). 

Skuad negara mendahului menerusi jaringan kapten, Safee Sali minit ke-57 sebelum Shi Jiayi muncul pemusnah impian besar Harimau Malaya, minit ke-71.



0 comments:

Post a Comment