Tuesday, August 2, 2011

Drypers Learn & Love........santik lah......



motif ko nak cerita pasal pampers...dah tak der cerita lah tu hahahhaha......*ader ku kisah..
hehehe...ok2 berbalik pada tajuk di atas tu...drypers learn & love kuarkan design baru..i love lah der...ko santik jer .....nak2 kalo dia pakai suar jarang so nampk design tu wowo nampk seksi anak aku....hahaha

.. JOM LET CHECK THIS OUT....

**
**
**
**
**
**

see kan aku dah ckp comel der..nak nak yg tulis i love mummy....i love papa tak der.....hahah **maaf yer en suhaimi
semlm time shoping pampers...igt nak beli lah barang dapur,..barang2 basah buat masak buka...sekali...........semua barang basah hbs....giler lah org putrajya nie.kuat makan betul....dari ker pasar raya n ke bazar sikit punya ramai org......untung lah saper yg meniaga kat putrajaya nie....hehehe


1 comments:

Miz Jac said...

whoaaa.. sangat comey!!! kalo x pky sluar pun xpe.. ehehe.. yup, ramai sgt org kat pasar.. semalam dah ronda2, akhirnya mkn di Pawana P.16.. aman damai, x ramai org.. ehe..

Post a Comment