Thursday, August 11, 2011

First Time Buka Poser luar.....last2 magie gak dicari

selamat petang semua.....

jap lagi dah nak buka kan? so aku nak cerita pengalaman aku berbuka semlam.....pergh giler excited lah nak pg makn buka kat luar kan.maklum lah sebelum nie tak pernha buka luar........Mak rajin nok tiap2 hari masak ......hahaha.....

so kiterog choice nak mkn western **padalah tak ngaku memasing tekak jawa.....

COFFEE VILLAGE

aku rasa nama tak tidak asing lagi....nak2 bg kaki pancing sebb belakang tu ader kolam......so far ok lah pemandangan dia santik bila malam.........................TAPI MAKANAN dia........huhuhu...western tak ok kot....

aku order grilled lamb chop + fresh orange both of we order benda yg sama......

LAMB CHOP TU KERAS GILER.............**maybe sebb dia antan awal sgt sebelum buka.....dah rasa mcm mkn kayu



sila abaikan muka yg sememeh serta kelaparan nie............

nie gamba2 sebelum makn..............

KAMI TAK KENYANG OK.........SEBB MAKANAN DIA KERAS...

LAST LAST.....BALIK JER RUMAH ......TERUS KEJAR DAPUR

""
""
""
""
""
""
""
MAGGIE PUN MAGGIE LAH JANJI KENYANG...RUPANYA MAGIE LAGI SEDP DARI MAKANAN BUKA TADI........HAHA

SEDAP TAK TERHINGGA


nota: tak nak mkn situ lagi la.................lalalala

1 comments:

Nazz@Purple said...

kalo nak try lamb chop sedap..gi Strawberry Fields Cafe PJ..best..

-dh taukan register coz online 16 ogos pai 3 okt tu e-pjj

Post a Comment