Monday, September 19, 2011

Alhamdullilah.....dua-dua Hero

pejam celik.......pejam celik kejap jer aku dah nak masuk 6 bulan.....3 bulan lagi nak bersalin.....maigod gerun giler.ari sabtu aritu date cek up aku kat pusat rawatan islam al-zahrah bangi.......pegi nak cek up biasa jer..tak derlah sibuk nak tahu jantina dia per..sebb aku mengharapkan kali nie berlainan jantina dari zareef.......heheheh tapi tersama lak jantina ngan zareef.nampk riang sungguh wajah laki aku bila dpt tahu yg second bby sama jantina ngan dia n zareef...baik punya dia kangkang time scan.tanpa malu2. masa zareef dulu punya lah pemalu lipas nak tgk jantina dia pun susah......aku tak kisah sgt..*pdhl kisah jugak hahaha.....

aper2 pun aku mengharapkan semuanya selamat...tak kisah lah aku bersalin kat mana sekali pun.janji aku dan bby dlm perut nie selamat semuanya.itu jer yg aku harapkan....

mengandung kali nie ader kelainan sikit dari zareef.kali nie aku mudah rasa penat.tak boleh berjalan sgt...kene rehat lebih......lain sgt2 berbanding zareef dulu ..zareef dulu aku bedal jer semua jalan sampai kul 2 3 pagi..yg nie 2 3 pagi comfom aku dah mengantuk nak tdo.tak pyh kul  2 3 pagi kul 9 malam aku dah menguap jer nak tdo...letih betul rasanya kali nie mengandung..

kedudukan baby kali nie agak stabil, kepala bby kat bawh jer tak derlah pusing2 kiri kanan atas bawh cam zareef..bby kali nie dah fix point kt bawah...so atas alasan tu lah aku rasa tulang punggung aku rasa cam sakit sebb dia menekan kat bawh..**alasan jer padalah aku dah gemuk hahaha......!..berat bby skrg lak baru 500gram jer..tapi berat aku dah naik 6kg..saper nak jwab hahahaha.....

heheh tulah perkembangan bby skrg...............heheh karang cerita lain hahaha...


2 comments:

~cikinot~ said...

wah...boy lagi,takpelah..kawan ngan zareef..yg penting selamat.....sehat...^____^

Noor Asyikin said...

boy ag..hehe..besh2!! bile la time ekin lak

Post a Comment