Tuesday, September 13, 2011

Benzema Vs Zareef



aper kene mengena lak kan tetiba aku nak post benzema vs zareef....jom let check it out.......

zareef genap setahun aritu .....aku sajer suh laki aku botak kan kepala  zareef.....sajer rimas tgk rambut dia panjang....sekejp jer dah panjang......

2 3 menjak nie.....aper ntah buang tebiat laki aku.....bukan panggil zareef tapi pgl ""BENZEMA.......OH BENZEMA SINI "" aku aper lagi blur lah.......penat2 bg nama zareef tapi pgl nama benzema. !*& sumpah lah aku tak kenal saper benzema tu........bila aku taya dia kata Pemain bola........fine memg lah aku tak kenal...aku bukan fanatik bola cam dia .....semua kenal...aku dari tgk bola baik tdo lagi best hahahha....

sebelum tu meh jom terjah profile BENZEMA
''''
''''
'''''

Personal information
Full name Karim Benzema
Date of birth 19 December 1987 (age 24)
Place of birth Lyon, France
Height 1.84 m (6 ft 0 in)
Playing position Striker
Club information
Current club Real Madrid
Number 9
Youth career
1995–1996 SC Bron Terraillon
1996–2004 Lyon
Senior career*
Years Team Apps (Gls)
2004–2009 Lyon 112 (43)
2009– Real Madrid 62 (25)
National team
2004 France U17 2 (1)
2004–2005 France U18 16 (14)
2005–2006 France U19 8 (4)
2006–2007 France U21 5 (0)
2007– France 40 (13)

sama ker......zareef dengan benzema?????

PAPA: tak sama lah........!!!

3 comments:

SHAFINIE MOKHTAR said...

aummm tarikh besday benzema mcm umar mikael.. hahaha nak jugak

Miz Fieza said...

hahahh nak jugak umar jadi benzema hahahah...boleh boleh boleh.......

Nazz@Purple said...

besar nanti jadi benzema mana tau kan..

Post a Comment