Tuesday, September 27, 2011

Breast Pump

Alhamdulilah.........Terima Kasih Ya Allah...

Berkat nafsu & dorongan & cita2 mengunung langit aku yg nak bg FULLY BF kat bby kedua aku nie...aku tekad kan diri nak cari Breast Pump yang ok atas pandangan pelbagai pihak2 mummy yg berjaya FULLY BF anak2 diaorang......walaupun bila difikirkan harga boleh tahan..tapi berkat Jimat aku akibat main Kutu .sy berjaya jugak beli..dari aku beli baju yg beratus2, hand bag or kasut yg mhl baik aku beli something yg berfaedah tok my baby....

dun Tell mY Hubby ok..coz aku beli nie senyap2....dia tak tahu pun........hehehe

so aku decide aku beli SPECTRA 3 PACKAGE.....harga boleh tahan lah..

nie lah rupa bentuk PAm tu...tadi baru aku buat pembayaran so skrg tgu tok delivery insyallah 2 hari lagi sampai............


nak tahu lebih lanjut aper pam nie boleh buat....com let cek this out..aku beli pun kat website bawh nie.ok lah harga dia......berbanding dengan kedai lain ....this website better........setelah aku survey banyk kedai n banyk website.........this one paling murah......


p/s: tak sabarnya nak pum pum cam zareef dulu!!!......doakan saya ok agar dpt fully BF !!

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

alhamdulillah

:)

zara'adha said...

semuga success...doa n harapan sentiasa n niat tu penting..

perfect_disaster said...

aku pun dah simpan angan-angan kalau aku pregnant yang second ni aku nak fully breast feed anak aku.

Noor Asyikin said...

alhamdulillah..semoga berjaya!

Miz Fieza said...

heheh tq semua............hope sy berjaya.........chaiyok.

Post a Comment