Wednesday, October 5, 2011

lamanya Tak berdating..........Anje & Sayang

terasa begitu lama tak berdating berdua....
jalan pegang2 tangan, bahu,pinggang, main cubit2........hahahha sweet jer dulu berdua....

hari senin aritu aku EL coz nak uruskan tangguh sem kat UITM, My hubby pun amik lah half day knon2 nyek coz nak anta aku ge UITM....urusan semua selesai lebih kurang kul 10 rasa.selamat tangguh sem n selamat bayar aper2 yg patut.....heheheh ...

**dalam perjalanan pulang...kepala me kat bahu papa sajer gedik2.....*boleh??laki aku kot hahah nak raba2 pun tak kisah hahaha......

ayg: Papa awk half day kan hari nie.....
papa: Yup.....
ayag: oh lepas nie mesti org busan, nak pg alamdan lah jejaln. nt turunkan ayg kat alamanda, papa pg lah keje ayg lik naik bus nt.......
ayg lagi: papa tak nak cuti ker??ge dating?tgk wayang ker......
papa: sajer nak racun papa kan??

**samapi tol ptjya......me senyp jerlah sebb dah samapi tol ptjaya

papa: terasa nak cuti lah ayag....jom jejalan dating... tgk wayang??? 
ayag: huyehhhhhhhhhhh...hati berbunga2 der hahahah

** kami pergi JJ Cheras Selatan ..tempat fav dating dulu2....hahah

**aper pandang2 ha..........
abg long nie kiter anta kat umh pengasuh.......hahahaha sila abaikan stroller tepi tu sebb nak letak kat bonet tak muat...haha mak pakai MYVI jer bukan Honda Stream hahahaha


nie gamba gedik2 aku kat dlm kereta.....lama tak buat cam nie.......hahahaha.....selalu zareef jer yg dok depan....kali nie mak dok depan hahaha....


sampai2 jer kat JJ terus rembat tiket wayang....laki aku nak tgk cerita English..tapi aku cam refuse coz sy sokong industri filem tanah air hahahah **patriotik lah konon.......

Pukul 1.20 - BINI-BINI KU GANGSTER

certa tu not bad lah....boleh lah layan sebb ader SAM kan.........hahah He so Handsome Nok!!!


habs wayang comfom lah lapar......terus fikir nak mkan aper........aku ajak laki aku ge mkn makann jepun dia tak nak......tak lalu nak mkn nasi katanya.............ge mcd, penuh giler mcd sampai tak der sit.....last KFC jerlah idaman ku selalu..........


merenung nasib.....dlm hati ader rasa seronok sgt, coz dating n kat ati kecik pun rasa tak best sebb rasa lain bila kuar berdua tanpa zareef..........terasa windu giler kat dia!!!kalo pg time keje tak derlah windu sgt..tapi bila kuar berfoya2 tanpa zareef rasanya lain mcm, terasa mcm kekurang sesuatu.walaupun kekadng dia ikut mood jugak ader kalanya ok ader kalanya meragam
.......SUMPAH WINDU GILER DIA TIME NIE.......


0 comments:

Post a Comment