Wednesday, November 2, 2011

Kedai Rakyat 1 Malaysia.......tak der lh Rakyat sgt

aku nie kategori jakun sikit..maklum lah org buta it hahaha......

mesti ramai yg dah tahu kedai 1 malaysia nie dah lama dah pun ader...first kat Klang dan diikuti tempt2 lain....

so baru2 kedai nie buka kat kawasan tempat aku tinggal....tapi bukan blok aku lah.....blok kuartes yg depan kaler hijau...aku punya blok meriah sikit sebb kaler full warna dia..ader hijau kuning merah coklat......

aku pun teruja lah nak pg kedai 1 malaysia nie....ko yer lah murah kan..aku bajet agaknya banyk barang2 dia harga 1.oo .......NAN ado...lebih kurang jer ngan harga kat carefour, giant, econsave........but harga barang2 sama dengan harga kat MYDIN .........yerlah kan sebb dia join venture ngan MYDIN.....

masuk dlm tu pastu kuar balik....tak beli aper pun,,just usha2 jer....
baru jer pun dirasmikan pada 28.10.2011.........

1 Malaysia...........

zareef pandang depan lah!!!!

ok see the gemuk one!!!!zareef n my tummy 29 weeks!!!!huyeh2....


0 comments:

Post a Comment