Thursday, November 24, 2011

Kite Lunch Spaghetti Meat Ball LAh......


wah kelas ko JAH...mentang2 hari nie gaji terus UP makanan ko....spaghetti hari nie Western tekak tengahari ko hahaha........sebenarnya hari nei mcm mengidam nak mkn spaghetti kat secret recipe tu.......*sian tak dpt yg kat IKEA tu kat secret recipe pun jadi lah....janji ader lah rasa sikit2...........eh papa org dah lama lah mengidam curry puff kat IKEA tu,.awk sik tak nak pg jer.....kata ramai lah, JEM lah....cam cam alasan ......kiter menci awak lah!! hahahah   

eh shinnaz setiap hari sy mesti tak miss tgk blog awk..sebb awk selalu post cerita pasal makanan kekdg sampai sy terliur tgk gamba makanan awak hahahaha...........walaupun hakikatnya awk post gamba kenny rogers jer pun.....tu pun wat sy terliur..... i hate u shinnaz hahahaha.............(^_^)

mood: Perut happy hari nie.....terima kasih pd yg tolong belikan ....yerlah office kiter tak boleh nak kuar awal sgt lah kan karang kene band lak......so kiter kirim awak jer..(anaconda)..........hehehe


2 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

wehhh..apsal kita ngidam benda yg sama ni?? hahahahha. aku pun nak buat spaghetti tapi nak meatball ikea tu jugakk!!! hahahahah

ala..malu lew...blog suka makan tengok tuan dia..hahahahha :p

Miz Fieza said...

hahah kan kan..sedp sgt kat IKEA tu lain dari yg lain hahaha..........blog awk dah mcm JJCM dah...sy tak pyh tgk TV3....tgk blog awk dah cukup

Post a Comment