Thursday, November 24, 2011

Kumpulan ibu-ibu menyusukan....ini bukan K-POP ok?


facebooking..comfom lah majoriti ader....heheh dunia tanpa sempadan katanya....

bila On9 jer aku suka pg kat group Kumpulan ibu-ibu menyusukan ...rasa enjoy jer bila baca cara2 diorg BF ...walaupun masa anak first tu sempt dlm 6 bulan jer....so anak ke-2 nie insyallah akan ku tanam kan niat setinggi gunung Everest untuk FUll kan BF ......amin mudah-mudahan niat murni aku tercapai.........

bila baca2 kat group tu niat aku memberontak dengan lebih tinggi tok bg Full BF kat second bby aku....hahah peduli aper aku.....org nak cakp jimat duit beli susu ker aper ker???HELLO susu ibu lagi mhl tau dari mana2 susu FORMULA........hahahah 
p/s: harap2 my new bos fhm kalo aku pg pam......kalo dia membebel alamat nya kene pam kat tempt jer lah......huhuhu.....
I LOVE KIM!!!!

0 comments:

Post a Comment