Wednesday, November 23, 2011

Mengimbau Kenangan Lama......Pewittt......*Ngurat cara Gatal Ok

pergh tajuk ko tak beragak kan.padalah tak der nak cerita aper pun.....tak derlah hebat mana cerita ko..setakat berkelah kat PD jer hahahha........(tu jer yg mampu) mak tak kaya sgt nak pg bercuti2 kat oversea tu......

20.11.2011 - mood gatal aku dah sampai tetiba lak nak lepak2 kat pantai sambil berbikini .......tak der shape ok ko pakai bikini hahaha.......mood meroyan nak kuar jejaln jauh sikit dari Putrajya so kiterog decide nak pg Pantai PD .kebetulan lah mak aku n anak sedara kecik aku ader....sajerlah bawak dirog jejaln dekat2 nie...dirog dtg slh time ...time hujung2 bulan...so tempat nie jerlah yang mampu hahaha......free ok mandi pantai cuma nak masuk toilet bayau RM 1.00........hahaha 



like father like son............kepala patern sama ok.........hahah.Hye atok

sian ko YAh....penat2 buat zareef tetiba dtg robohkan hahahah...

abg besar mandi pantai lah.......

eh abg long.......dah jalan nak merangkak lah ko kan.........dia lah insan yg paling sonok bila jumpa air hahaha.......
dah lepas mandi2 tu....pg lah kat tempat selalu aku lepak minum petang ngan dak2 umh aku dulu hehehe.......kedai bawh pokok.........dulunya lalat banyk skrg abg tu dah tak ternak lalat .....skrg dia ternak semut hitam lak hahahhaa...........

JOM NAK TGK AKAK GEMUK TAK...........**BURUK OK...PEJAM MATA TGK GAMBA XX NIE...

KAN DH CKP GEMUK GILER AKAK NIE..........nasib lah ko mengandung........**eh ader kene mengena ker hahaha

mee Kari menu wajib mkn kat tempt nie........warung nie tak derlah 5 star pun 1 star jer......standrt2 tepi jalan punya kedai .....
aper2 pun berkelah bersama keluarga adalah sgt sgt sgt sonok......!!! rancang lah percutian anda dengan bijak di musim hujung2 bulan hahaha..........

0 comments:

Post a Comment