Friday, March 9, 2012

happy besday

happy besday to me happy besday to mee.happy besday to me....alhamdulilah 23 february aritu genap lah aku 26 tahun..aku semakin membesar bagai kan shanie (eh tapi tak derlah teruk cam tu hah)....semkin bertambah anak......huyeh....terima kasih mak kerana melahirkan aku dan dikurniakan kesempurnan serta bonus tahap kecomelan tahap 4/5...........hahahaha...sepanjang hidup aku tak pernh lah nak sambut besday berparty2 bagi...cukup sekadar org2 sekeliling aku igt besday aku tu lagi berharga......huhuhuhu.....





dua kek nie hasil tangan homemade my lovely sis........maklum lah org tengah anggau buat kek ..setiap minggu buat kek............ hye sister...thanks for the kek..walaupun kek ko tak boleh lawan SECRET RECIPE...tapi aku tahu kek ko penuh dengan kasih syg....wawahhha.......thanks.................

minggu sebelum besday aku tu...aku saje balik kpg berikutan busan dok umh n cuti bersalin aku masih pnjang........laki aku sempat lah taya aku..aper aku nak masa besday...

papa: ayg nak aper besday nie....
me: erm....tak der aper pun...
papa: comfom...
me: sebenarnya org teringin nak pakai hpn yg canggih2....hahah sebb sepanjang hidup ayg tak pernah lah pakai hpn yg up to date..hahaha........masa kat office selalu kene ejek dengan ayed.... ( jht ko ayed kan selalu kutuk aku.......hpn boleh pusing lah...tapi bila fikir balik memg kelakar lah hpn2 yg aku pernah pakai...pernha satu hpn tu boleh masuk 1 mp3 lagu jer...bila nak mtk lagu kat org kene delete lagu dulu baru boleh masuk lagu hahaha keji ok time tu rasanya.tapi mak cool jer hahahah)
papa: ayg nak hpn aper???
me: org mcm nak .............mcm nak samsung galaxy s2..
papa: ........erm ( dia senyap jer)....

aku pun tak derlah amik port sgt dia nak belikan ker tak hahaha..sebb aku bukan reti sgt hpn canggih manggih nie....hahahaha....minggu tu dia balik kpg...sekali nak amik aku balik putrjya balik............

SURPRISE OK...........

tetiba dia meroyan suh aku masuk dlm bilik......igt kan nak aper....(eh belum habis 44 hari lah) hahahahha.........

"ayg.....tara.......BESDAY PRESENT............" aku lah.....nak kata terkejut sgt tak derlah...sebb tahu dia akan bg besday present...***time tu tak tgk aper hadiah........ " cer ayg tgk dlm beg tu"""..............amik ko time tu terkejut beruk ko........SAMSUNG GALAXY NOTE................!!! **eh tapi aku mtk S2..tak perlah dia bg lagi upp..........""terus terharu ok aku hahaha.......... thanks papa ( sambil menangis..keji kan..kata tak terkejut sgt..tapi siap menangis bagai.) hahahahah 

disebbkan ader ko aku 24 jam online fb hahahahahaa.....................
hahahha......hati tu berbunga riang........................... ( eh ayed lepas nie ko tak boleh kutuk2 aku ok)...... hahahaha...

0 comments:

Post a Comment