Friday, April 27, 2012

bila laki aku tak kisah. Laki org Lain jgn Amik Kisah boLeh??


ok hari nie aku nak cerita straight to the point jer...males nak cerita panjang lebar nt rosak mood aku nak balik kpg tercinta n terindah aku............... Parit Haji Siraj.....Ok finie aku org parit so What???!! jeles??....ok tak der kene mengena ngan aku org parit atau org sungai.....

berbalik pada tajuk kat atas tu..... BILA LAKI AKU TAK KISAH . LAKI ORG LAIN JGN AMIK KISAH BOLEH???

sebulan dah aku naik keje...almost lah not totally one month

YAR YAR YAR.....AKU TAHU SKRG AKU DAH SEMAKIN GEMUK......!! HYE 10 KALI SUAPAN AKU 10 KALI SUAMI AKU DPT PAHALA TAU...........**ramai lah isteri2 gemuk lepas nie hahaha

ayat laki2 org yg selalu aku dgr:

laki org:eii gemuk nyer..ko jgn fiza karang laki ko cari lain........
aku : *&^%$ ok jer
laki org: jaga badan sikit fiza...lelaki nie lain mcm sikit
aku: insyallah laki aku tak mcm tu......AKU GEMUK PUN SEB LAHIRKAN ZURIAT DIA DUA ORG......

time tu terus bla jer........

bila laki aku tak kisah........LAKI ORG2 LAIN jgn amik kisah boleh tak.......fed up lah der....ko igt aku tak rimas ker badan aku makin berat.....rimas tahu tak.......baru lepas bersalin 4 bulan korang harap badan aku mcm JLO or Beyonce ker???? ..........

dah dah mls nak cerita lagi.....spoil mood jer lah der...
aku senyum jer...tapi dlm ati panas jugak.......*lu aper hal mamat???nk rasa ker kaki size 6...... hahah kejam kan....

Thursday, April 19, 2012

Masuk Air




nie lah mesin yg aku bawk ke hulu dan kehilir...walaupun berat tapi tetap bawk jugak.....semata-mata nak buat "projek" huhuhu........

sedih giler smlm .......... mesin nie masuk air.....hari nie nak pum jadi jem.......

nak pum guna aper nie??? sedih lol.......warranty dah tak boleh guna..pandai lah mesin nie ...mcm tahu2 jer warranty hbs bulan lepas.....................sentap lah mak cam nie....
http://www.emocutez.com
hari nie nak marmet ker???tapi tak reti..........huhuhu.....ader yg baik hati nak pinjam kan sy pum tak??

p/s: amy kantois......sy mau medela freestyle loll!!!....tolong lah dengar



Sunday, April 8, 2012

pavlova im fall...



wah.pavlova im fall in love wit you...hahah tak der lah susah rupanya nak buat ko nyek...........hahah tapi rasanyer nyummm sgt2 der...alhamdulillah percubaan pertama aku menjadi.hbs sepinggan..heheh malam karang nak buat lagi...............huyyeeeh.......

mcm nie lah rupa dalam pavlova tu.............JOM MKAN SEMUA.............

p/s: amy kantois tgk jerlah nyek....main bowling elok2 ok hahahah.............


Thursday, April 5, 2012

ok fine...Laki aku buat lawak Petang....

aku sajer lah konon2 nak merajuk dengan dia hari nie..coz aku tunjuk dia something ....dia kata tak payh percaya dengan gambar bukan betul pun......ok fine.....dalam hati membara jer dia tak bg aku beli benda alah tu hahahha...... konon2 nak merajuk lah balik nt.....hahahha..dah tu aku copy paste lah ayat "cintailah isteri........ email kat laki aku.....lebih kurang mcm nie lah ayat dia

RAHSIA ISTERI YANG SETIAP SUAMI PERLU TAHU

 " Cintai isterimu ...apabila dia merasa kopi atau tea anda. Dia hanya utk memastikan rasanya sedap untukmu " 

" Cintai isterimu...apabila dia 'memaksa' anda utk bersolat. Dia hanya ingin masuk syurga bersamamu "

 " Cintai isterimu...apabila dia menyuruh anda bermain dengan anak-anak. Kerana dia tidak melahirkan anak itu dengan sendirinya tanpa dirimu "

 " Cintai isterimu...apabila dia masak tidak sesedap ibumu. Kerana dia masih mencuba menjadi yang terbaik untukmu "

 " Cintai isterimu...apabila dia merasa cemburu. Kerana dia memilihmu daripada berjuta lelaki di luar sana " 


hahah sweet kan aku bagi ayat tu kat dia......hahaha **sweet lah sgt...tetiba aku tgk ader inbox masuk.....to tek tok tek....aku buka lah nak baca.......

Hahaha.. Dh baca pagi tadi..  Ni siap edit balik..

" Cintai isterimu ...apabila dia merasa kopi atau tea anda. Dia hanya
utk memastikan rasanya sedap untukmu "- isteri saya buat milo tabur
jer..

" Cintai isterimu...apabila dia 'memaksa' anda utk bersolat. Dia hanya
ingin masuk syurga bersamamu " - dia ajak zareef skali bkn papa dia jer

" Cintai isterimu...apabila dia menyuruh anda bermain dengan anak-anak.
Kerana dia tidak melahirkan anak itu dengan sendirinya tanpa dirimu " -
dia x suruh pon papa dia mmg suka bgurau senda- ambil kete pegang
remote..

" Cintai isterimu...apabila dia masak tidak sesedap ibumu. Kerana dia
masih mencuba menjadi yang terbaik untukmu "- masak mmg terbaek...

" Cintai isterimu...apabila dia merasa cemburu. Kerana dia memilihmu
daripada berjuta lelaki di luar sana " - cmburu ker? Hahaha papa dia xde
rambut.. Kui kui

ayat yg merah tu laki aku dah edit ............ ayat yg last tu buat aku tergelak besar hahaha.....terbaek.........hahaha......

papa oh papa i love lah!!