Friday, April 27, 2012

bila laki aku tak kisah. Laki org Lain jgn Amik Kisah boLeh??


ok hari nie aku nak cerita straight to the point jer...males nak cerita panjang lebar nt rosak mood aku nak balik kpg tercinta n terindah aku............... Parit Haji Siraj.....Ok finie aku org parit so What???!! jeles??....ok tak der kene mengena ngan aku org parit atau org sungai.....

berbalik pada tajuk kat atas tu..... BILA LAKI AKU TAK KISAH . LAKI ORG LAIN JGN AMIK KISAH BOLEH???

sebulan dah aku naik keje...almost lah not totally one month

YAR YAR YAR.....AKU TAHU SKRG AKU DAH SEMAKIN GEMUK......!! HYE 10 KALI SUAPAN AKU 10 KALI SUAMI AKU DPT PAHALA TAU...........**ramai lah isteri2 gemuk lepas nie hahaha

ayat laki2 org yg selalu aku dgr:

laki org:eii gemuk nyer..ko jgn fiza karang laki ko cari lain........
aku : *&^%$ ok jer
laki org: jaga badan sikit fiza...lelaki nie lain mcm sikit
aku: insyallah laki aku tak mcm tu......AKU GEMUK PUN SEB LAHIRKAN ZURIAT DIA DUA ORG......

time tu terus bla jer........

bila laki aku tak kisah........LAKI ORG2 LAIN jgn amik kisah boleh tak.......fed up lah der....ko igt aku tak rimas ker badan aku makin berat.....rimas tahu tak.......baru lepas bersalin 4 bulan korang harap badan aku mcm JLO or Beyonce ker???? ..........

dah dah mls nak cerita lagi.....spoil mood jer lah der...
aku senyum jer...tapi dlm ati panas jugak.......*lu aper hal mamat???nk rasa ker kaki size 6...... hahah kejam kan....

4 comments:

adda syuhada said...

adda pun gemuk gk...sejak dr belum kawin lgi..kalau la dia kisah kan sebelum ni pun xhingin dh dia kawin..tak semua laki camtu..cuma lepas bersalin ni alhamdulillah berat pun turun ckit..En Hubby pun dh tegur..penat ker mama sebab papa tgk mama dh kurus ckit..ckp kt dia papa suka ker mama kurus..jawapannya papa terima mama seadanya sejak dr dulu lgi...kembang kempis vontot tau...Ahakkssss

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

betul ..ada aku kisah..laki sendiri tak pernah bising..laki org yang bising...menyampahkan..hahahaha

eLL said...

:)

cik lala said...

amboi..ada gak laki kaki sebok ek..
mcm dia lak yg pikul lemak kita..
buat hal betol..

Post a Comment