Thursday, April 19, 2012

Masuk Air




nie lah mesin yg aku bawk ke hulu dan kehilir...walaupun berat tapi tetap bawk jugak.....semata-mata nak buat "projek" huhuhu........

sedih giler smlm .......... mesin nie masuk air.....hari nie nak pum jadi jem.......

nak pum guna aper nie??? sedih lol.......warranty dah tak boleh guna..pandai lah mesin nie ...mcm tahu2 jer warranty hbs bulan lepas.....................sentap lah mak cam nie....
http://www.emocutez.com
hari nie nak marmet ker???tapi tak reti..........huhuhu.....ader yg baik hati nak pinjam kan sy pum tak??

p/s: amy kantois......sy mau medela freestyle loll!!!....tolong lah dengar



3 comments:

CatlinaFly said...

masuk air? camne leh masuk air? ini rupa dalam s3 yeh?(tak pernah bukak hehehee...pernah back flow gak tapi baru masuk tiub sy dah perasan n terus offkan..)

adda syuhada said...

sy pun xpandai marmet ni...cuba tnya ibu2 yg lain cmner nk marmet..huhuuhuh..xdpt nk nolong..

Miz Fieza said...

huhuhu tak perasan botol dah penuh pastu tersedut....sedar2 bunyi blup blup2 cam bernafas dlm air tu.......hari nie dah jem wahwa

Post a Comment