Monday, June 25, 2012

Ahad 2- Anak Bujang Oh Anak Bujang

hari minggu aku dipenuhi dengan aktivit keluarga....tak keluar mana tu area2 putrajaya jer pun..........balas dendam coz sabtu ader kelas so ahad baru keluar jejalan..bebalik pada topic asal.....kejap jer masa berlalu aku rasa baru jer aku beranakkan si zareef rupanya dah nk masuk 2 thun dah hehehe........

kalo dah nama anak bujang tu memg anak bujang lah......zareef2 penat lah layan kerenah ko.....sgt pandai skrg memilih....mcm nak pergi mengurat jer tau ko nie..........."sentap"!!

cerita dia mcm nie ahd tu kiterog sajer lah lepak2 kat dataran putrajya....lama giler kat pg situ time dating dulu rajin lah pergi konon2 tempt yg baik sebelah masjid tapi tak tahu gelap kalo malam2 sebelah masjid haha dating sebelah masjid tapi perginyer tak hahaha....... sampai2 kat dataran tu :-

selipar yg bukan pilhan zareef







papa dia sibuk lah nak pakai kan selipar tok zareef.......nie lah antara selipar yg dicampak oleh zareef.......nak lari2 kat dataran jer pun pakai jerlah selipar...........nie tak menangis2 nak pakai kasut + stoking.....( dalam hati aku baru 2 thun) hai ya............bg dua pasang selipar nie semua dia tak nak....nak kasut jugak .......... zareef2 dah pandai bergaya dah dia...........eleh nak pergi mengurat lah tu hahahah tergelak kiterog tgk zareef time tu..........


pergh siap tunjuk2 nak pakai kasut nie ok..........isk2 zareef2.... nak NGURAT LAH TU HAHAH......  


dah hbs pakai kasut baru lah senyum2.........hai ya.........

siap tunjuk2 kaki kat papa dia suh sarungkan.........isk2...(eh belum sunat lagi ader ati nak mengurat)


bajet hensem lah konon dah pakai kasut..........BAPAK DENGAN ANAK SAMA JER HAHAHAH!!!

P/S: zareef2 dah besar nt cari awek ramai2 ok hahaha.........ok baibai.......

6 comments:

buatbest said...

pandai bergaya..hihi

cik lala said...

amboi..bkn main anak bujang sorang ni...
dh pandai memilih..
bijak betul..

-Sara- said...

ala2..shomelnyaa kasut diaa :)

Miz Fieza said...

Heeee penig bru 2 thun dh pndai pilih huhu

cik lala said...

tunggulah dia dah petah bercakap sok..
silap hr bulan, nak beli baju pun dia yang pilih..

Miz Fieza said...

hahaha yer tak yer jugak nyek.....prah jugak mcm tu hahah mau pening paler nt jawapnyer haha

Post a Comment