Thursday, June 7, 2012

Hye Machi BOy


terasa lama giler tak update blog...mcm2 lah jadi kat diri ini tapi tak sempt nak kongsi dlm blog aku sndiri hahaha.....terasa gatal tangan n terpanggl lak nak menconteng arang kat dlm nie........zareef hampir menjangkau umur 2 thun..harris dah nak masuk 6 bulan.......semakin membesar dengan cepat ku rasa kan hehehe...........

lama rasanya jugak aku tak cerita pasal zareef......zareef semenjak jadi abg long nie.semkin matang aku tgk hahah matang lah sgt kan........kalo nak belasah adik dia belasah jer...kalo time syg tu kiss sampai hbs basah lencun muka adik dia lah..........perkembangan zareef lah..........gigi masih lagi 7 batang......* cakap tak pandai lah.balik lah tutu,tutu, dododod,,,,,,etetete...........yg dia reti 4 perkataan jer...... ATOK, ADIK, PAPA, JATUH.........yg lain nan ado....lagi2 lah nak sebut nama aku MUMMY OR MAMA OR IBU OR UMMI...langsung tak der bunyi lah ........**annoying tau budak bertuah nie.......huhuhu......

seee nampk tak gigi saya.....bawh ader 3 batang atas ader 4 batang jer heheh

nie time syang adik nyer lah......cer kalo tak syg....di kakinyer adik dia hahaha
ceksi tak bibir sy...........heheheh.....



3 comments:

caera puttih said...

semua staylo .. hak3

adda syuhada said...

nk sama besar lengan adk dan abg...kihkih

cik lala said...

adik lg bambam dr abg...
chomel belaka...geram!

Post a Comment