Tuesday, July 3, 2012

Alhamdulillah......

aku sedang menghitung hari ....harris esok genap 6 bulan.......huyeh2...yang buat aku double triple seronok lagi bila harris fully |BF......time zareef dulu aku kurang ilmu pasl2 bF nie......zareef sempat sampai 6 bulan jer..tu pun tak Fully BF....

Alhamdulilah ......Allah still bg aku rezeki lagi tok menyusukan harris...hopefully rezeki harris melimpah ruah. semenjak2 aku BF nie terasa yang amat tang penjimatan wang.....hahah ( tapi tak jimat jugak heheh duit susu harris aku wat shopping hahahah)

hasil perahan sy tdi....first sesi......
hopefully hari2 berikutnya tetap n semakin bertambah rezeki tok hariss.......... amin..



p/s: i do love bf.walaupun badan semakin menaik heheh lepas 2 thun baru diet heheheh......

2 comments:

-Sara- said...

awk, seronoknyaaa sekali pump dpt penuh 2 botol cmtu..jelesnyaaa :(

kita sekarang ni klo pump dapat 3 ke 4 oz jee..xtau nk wat cmne lagi :(

Miz Fieza said...

huhu sara nie pun ikut mood jugak .....tapi average dlm 7 atau 8 once sekali perah....jom sama2 banykkan susu!!

Post a Comment