Tuesday, July 31, 2012

Craving Menu: Notbadlaa Grill Burger......Nyumies

burger bakar nama yang kian melontak naik ke dalam tekak2 pencinta ala2 western food.....tak kurang jugak sama kami sekeluarga............heheh (tapi nasi tetap dihati ok)........

dah lama sebenarnya aku nak mkn burger bakar.......huhuhu tapi semlm baru dpt mkn.....msa first pergi kat area puchong tu TUTUP pastu pg kat area seri kembngan pun TUTUP.......**sentap ok...terus mls nak pergi sampai lah smlm hehehe...........

nak pg makn yg burger KAW-KAW  tu org kata ya ampun sgt panjang lah beratur dia.........memg pyh nak nak pg nak nak bila bawk anak2 kecik nie.......heheh 

so kwn aku ckp ader satu burger kat area KAJANG....... dia kata ok lah sedap "not bad" hehe..so lepas buka aku gigihkan diri mencari kedai tu....hahah punya lah sesat barat hahaha....sampai kene TOL RM 5.00 hahaha.........(nampk sgt tak tahu jalan) heheheh.padalah senang jer jalan dia kalo ikut direction yg bloggger nie bg .....tapi gedik sgt ok nak sgt ikut highway..... NOT BAD GRILL  ....nasib lah jumpa tapi dekat kul 10.00 baru jumpa kedai tu hahaha.............

Taman Mesra, Batu 13 Jalan Cheras, 43000 Kajang, Selangor Darul

ADER FACEBOOK N TWEET JUGAK YER......heheh 
masa kiterog sampai tak der org pun ....hehe tu yg lagi heaven tu..heh kalo dtang waktu buka puasa agaknyer mau berjam2 tunggu hehee.

ready to grill.........

waiting2.........huhuhu yg bagusnyer kedai nie siap dia bgthu masa burger kiter siap...dalam 20 minit jugak lah hehehe
kiterog bungkus jer memandangkan agak pyh nak mkn kat situ..banyk sgt askar yg ikut hahahberlagak ok konon beli samapi 2....satu tak cukup........last last....

 sampai rumah jer terus mkan burger tu.......anak-anak letak tepi dulu hahahha.......**gilosss.....

pergh tgk dia punya daging...........JUICE HABS OK .......KITEROG ORDER +CHEESE + MUSHROOM RM 9.00 berbaloi2.....mkn sampai muntah ok hahaha
memandangkan keadaan burger sgt besar ....so kiterog bahagi dua lagi satu simpan tok sahur hahah.......WESTERN HBS OK .......

SEEEE.......terpaksa membesarkan mulut anda bagi membolekan memakan burger........**mak tak mampu ok haha

sedap katanya..........MUKA PUAS dapat makan burger ..........
oh pada malm tu ku rasakan kolestrol berlari2 anak dalam perut hahaha...................sedap sedap2.....next time boleh cuba lagi..tak rugi ok.........daging dia sgt2 juice..........!!!

2 comments:

-Sara- said...

mmg nmpk sodap! :D

Miz Fieza said...

notbad lah sara try lah......pasnie nak try yang wangsa maju punya lak heehh RBB

Post a Comment