Thursday, July 19, 2012

Laki Den Menang MOtO!!

SYM BONANZA LUCKY DRAW 2011
 
mcam tak percaya jer pada mulanya.......awal2 nak dijadikan cerita laki aku beli moto SYM 200cc. ok lah cerita tu hbs kat situ......tetiba laki aku cam pelik dia terima surat bonanza lucky draw 2011 ...kiterorg mcm pelik lah bila masa lak kiter masuk peraduaan SYM nie??confused jap kat situ.....
 
so kiterorg abaikan lah surat2 kot2 menipu lah kan.....tetiba Officer SYM call dia ckp my husband menang dalam lucky draw n suruh pick up hadiah on 13 Julai 2012.kat Pulau Pinang.......baru lah kiterog percaya *huyhe2 menang2 kiterog tak pernh menang aper2 lucky draw hahahah*.sekali taya org tu cam ner sy boleh masuk dlm peraduan tu........rupanye Tauke kedai yg masa beli moto tu masukkan nama dlam peraduan tu hehehee......
 
rezeki kiterog lah...tapi tauke kedai tu dpt jugak sebiji moto yg sama mcm mana kiteorg menang...... satu malaysia hanya 5 jer pemenang lucky draw....laki aku dpt num 5.....jadi lah ...first lucky draw dpt Kete MYVI.........

terima kasih kat Arif Moto (Klang)

surat lucky draw bonanza sym

tahniah papa.......heheh rezeki rezeki .,alhamdulilah aku tak ikut pun time nie coz besoknye aku ader paper last exam...
sy menang moto!!! SYM E-Bonus 110 CC
test driver jer

cun jugak moto nie laki aku kata heheh............
laki aku decide dia nak jual moto nie..........moto yg menang tu......kalo saper2 kot berkenan roger2 aku ok..coz kiterog dah ader moto...so dari tersadai baik jual.....lagipun hadiah nie belum amik kat kilang lagi....kira betul2 brand new lah nie hehehe.............



1 comments:

Nazz@Purple said...

Alhamdulillah..wah rezeki..

Post a Comment