Monday, July 16, 2012

Pau terbaik kalah Pau YIK MUN

makanan lagi........hari nie marotahon pasal FOOD FOOD.....THE POWER OF FOOD ...hahaha  kali nie aku nak kongsi pasal PAU.........

pada aku nie pau terbaik kalah pau YIK MUN......dulu yar pau YIK MUN tiada tandingan.....entah kenp skrg nie pau YIK MUN semakin hilang keenakkan dia hahaha..............

kedai pau nie tak derlah besar mana pun..........dalam Econsave Bangi Jer pun..area food court dia......hampir setiap minggu lah kiterog pg sini coz i do like shoping barang dapur kat Econsave........(bandingkan harga kami) hahahhaa...........

yum yum.......kedai pau dia........super duper best pau dia ......mcm2 ader hehehe........

ok abaikan yg gemuk belakng tu.........tgk pau yg gebu tu jer hahahah

seee zareef pun suka mkn pau gebu nie.....


tempat makan dia memg cam tak selesa sikit coz sempat nak kecik jer food court dia........so take away jerlah......mkan kat kete sambil jilat2 jari hehehe.............

nyum2........minum holicks + Pau super duper hebat ...........heheh

**mummy ais nie boleh celup tak????????.....
 so ramai2 lah pg rasa kedai nie ok....sgt2 tak rugi.....lokai Food Court Econsave bangi!!


1 comments:

Post a Comment