Wednesday, August 8, 2012

Iftar ke 14

hahah cam biasa lah aku selalu lambt nak update dah masuk iftar ker 19 aku baru nak update iftar ker 14 hahah abaikan disitu.kat sini aku cuma nak story pasal kegilaan aku mencuba sesuatu masak yang baru hahah.... iftar ke 14 aku ala-mat saleh tak cukup sifat hahaha.........

MACARONI CHEESE

nie sebelum dibakar hahaha (ayam+sayur campur+cheese+ mushroom+susu segar)

macaroni aku aku buat ala2 melayu hahah

tara nie lepas bakar hhaah acctuly aku tersalh beli keju haha patut time nak bakar tu atas dia letak keje cheddar barulah nampak melting hahahh tapi tak perlah semua aku bantai guna keje Parmesan hahah 
haah tak kisah lah pakai keju aper tapi tapi rasa dia sedap.........

4 comments:

-Sara- said...

wah mat salleh gitu! kelass!

Miz Fieza said...

hehe pening lah sara hari2 nak fikir menu baru huhuh

Anonymous said...

shedapnye!!ag2 lau bnyk chesss....ttbe i bkak blog u ni coz i bkak yahoomail i..then de folower la...miz fieza upenye...hahahha... i mish u n love u!! =)

Miz Fieza said...

saper kan gerangan anonymous nie haha aper pun i lap u n mish u to hahaah ( boleh)

Post a Comment