Thursday, September 13, 2012

Saper Yasmin Johan?

Al-Fatihah buat arwah semoga rohnya ditempatkan dalam golongan orang2 beriman.....amin......ok find.....secara jujurnya aku memg tak kenal saper Yasmin Johan(lambatkan aku) ......selalu blogger2 yg hot org kenal hanis zalikha,fatin, cik epal , redmummy n dll yg tu aku biasa lah dengar........tetiba hari nie banyk pulak share pasal dia........huhhuhu....... arwah seorang yg sanggat cantik......kalo tak salah aku dia meninggal dlm bulan Julai....sekali lagi al-fatihah...... yang membuatkan aku nak menulis pasal dia.....terasa ngeri bila baca mimpi ngeri dia......seram pulak rasanya aku......tetiba terasa diri ku belum cukup membuat amal.......bak kata org "Mati tu Anytime" tak kira usia...........


http://www.misschronicz.blogspot.com
 ini blog dia............n ini mimpi ngeri dia.............Al-Fatihah


aku memang benci Ulat
semua spesis aku benci.
Benci benci benci
nak aku listkan apa ulat ulat yang paling dibenci ?

1. Ulat gonggok
2. Ulat bulu
3. Ulat Beluncas
4. Ulat daun
5. Ulat buah buahan
6. ulat sampah
7. Ulat buku
8. Ulat Laut

okay okay , Ulat buku tu taklah
aku kan ulat buku*tiputipu

tadi , 27 Mac 2012 , 3.29pagi

percaya atau tak aku mimpi buruk sebanyak 3 kali
dalam situasi yang berbeza
fuhh , menangis nangis aku

Fakta : aku mimpi first first aku makan daging kala jengking
Fakta : dalam isi Kala Jengking tu ada 2 Ulat beluncas dan aku TER makan
Fakta : lepas rasa ada benda bergerak gerak dalam mulut, aku muntah kan
Fakta : Terkejut bila tengok itu Ulat beluncas warna merah dan hijau sedang liat liat
Fakta : tapi ada satu lagi Ulat beluncas yang tersekat atas Lidah aku dan takmau turun
Fakta : '' BAB* ! Keluarlahhhhh ! ''
Fakta : Sangat elastik.
Fakta : '' PAPAAA ! THHOLONG YATHHMINNN ! ULHAT THAKMAUHH THHURUNN !''
Fakta : papa ; '' GIGIT LA BAGI DIA MATI ! ''
Fakta : '' AAAAAA THHAMAUU NANTHI ADHHA AHER(air) HUSS (jus) SQUIRT SQUIRT!!!!''

Dalam gambaran mimpi tu, Ulat beluncas tu tonggek2 atas lidah aku.
Omaiigoodddddddddddd sangat meloyakan hanya Tuhan je tahu.

Apa petanda semua ni ?
Aku taknak tidur ah malam ni. Nak stay up late,
Tudia sanggup kot takmau mimpi benda alah aku makan kunyah chew chew ulat beluncas dan kala jengking.

Aku banyak dosa wehh :'(
Bila teringat ada kala jengking, terus aku bayang suasana di Neraka kelak.

p/s Bila ingat mimpi tu, aku rasa nak gelak pun ada, cara aku cakap pelat -__-

phaaphaaa, hulaattt thhaakkmau thhurunnnn. ( papa, ulat takmau turun )
Gila rempit tulisan ==

--------------------------------------------

nie totaly aku copy dari mimpi ngeri dia...........seram aku rasakan huhuhu.........Al-Fatihah
 

Monday, September 10, 2012

Cam tak Caya Mamat nie dah Kawin??


dear Bff
Today you are losing your freedom.
Your wife will keep check on your activities.
Now be careful, coz your countdown has begun.
HAPPY MARRIAGE (^_^) get ready okey Ayed


selalu orang iring pakai kompang.......nie lain sikit iring pakai budak2 pakai skrit hahah cool (tak tahu nak panggil nama aper )


ehem erehmmmmm kamu nampk hensemmmmmmmmm !!!

tahniah bro.....isteri kamu cantik banget...jaga elok2 wokey........


tahniah tahniah...may all smile, laugh n happiness always with u!! but bro perut tu tahan lah nafas ok........hahahaha comel tummy hahahaha

ader lah sempat aku snap video pendek korang berarak heheh....pyh nak snap sambil dukung dak kecik ........ tahniah again.....
tetiba pg wedding dia jumpa lak akak office hehehe.....so snap tipu2 ala2 candid hahah
my hot hot chickssssssssss......lara sofea........gebu uallas hahaha

jumpa lakk akak blogger nie......(padahal kawn office pun hahah)
Fayed.....
 semacho2 lu........
sehemsem2 lu.......
se-player2 lu........
segebu2 lu.....

tetap tak boleh lawan aq punya jejaka idaman malaya tau..........2 ok..harus lah aku kan player2 dulu2 wakakaka........

""""
""""
""""
""""
"""
"""
saksi kan kemunculan lelaki terhebat abad ini!!
""
""
""

ko ader????

muka pencair wanita2 diluar sana hahahaha.............



p/s: mana kambing golek???tunggu2 tak muncul hahahah sentap!

Monday, September 3, 2012

The Day Zareef Turning 2th......(^_^)

We have cherished all the priceless moments watching you grow up and we will always remember these tender memories for the rest of our lives. 

hye besday boy!!You are loved for the smart kid you were, the charming person you are now, and the wonderful son you will always be!




sori sayang......mummy n papa just wat simple celebration on your besday......... kebetulan abang akak aku dtg ptjya sempena cuti sekolah......so  lets make a simple celebration for priceless gift for Allah........



belon harus lah ader kan.....kata besday........ sebb perancangan secara mengejut so...... KFC n Kek sajer hehehe......... pastu dok kat bawh gian wheel haha............*cool rite
thanks for coming......... (^-^)
Doa first by my sweet mother Hajah Salikah Ragil...
my super mak!!!
Every single day since you was born, you’ve added something so amazing to my world that I can’t even imagine my life without you in it.Happy Birthday my beloved son!You're turning 2th today...........1.9.2012

 
 

the one n only



Having a son like you is reason to be proud and happy - not just on your special day, but always! (^_^)

happy besday sayang........i wish one day u become a great man ......


our love is always with you.....every single minute it's only to see you grow up day by day.....u're the best thing i ever have...........!!