Monday, September 10, 2012

Cam tak Caya Mamat nie dah Kawin??


dear Bff
Today you are losing your freedom.
Your wife will keep check on your activities.
Now be careful, coz your countdown has begun.
HAPPY MARRIAGE (^_^) get ready okey Ayed


selalu orang iring pakai kompang.......nie lain sikit iring pakai budak2 pakai skrit hahah cool (tak tahu nak panggil nama aper )


ehem erehmmmmm kamu nampk hensemmmmmmmmm !!!

tahniah bro.....isteri kamu cantik banget...jaga elok2 wokey........


tahniah tahniah...may all smile, laugh n happiness always with u!! but bro perut tu tahan lah nafas ok........hahahaha comel tummy hahahaha

video
ader lah sempat aku snap video pendek korang berarak heheh....pyh nak snap sambil dukung dak kecik ........ tahniah again.....
tetiba pg wedding dia jumpa lak akak office hehehe.....so snap tipu2 ala2 candid hahah
my hot hot chickssssssssss......lara sofea........gebu uallas hahaha

jumpa lakk akak blogger nie......(padahal kawn office pun hahah)
Fayed.....
 semacho2 lu........
sehemsem2 lu.......
se-player2 lu........
segebu2 lu.....

tetap tak boleh lawan aq punya jejaka idaman malaya tau..........2 ok..harus lah aku kan player2 dulu2 wakakaka........

""""
""""
""""
""""
"""
"""
saksi kan kemunculan lelaki terhebat abad ini!!
""
""
""

ko ader????

muka pencair wanita2 diluar sana hahahaha.............



p/s: mana kambing golek???tunggu2 tak muncul hahahah sentap!

2 comments:

-Sara- said...

kambing golek??

eh tetibe! :D

Miz Fieza said...

hahah yerlah pengantin janji ader kambing golek...lst2 kambing golek dtg lepas kul 3.30 ....time tu memg dah balik lah hahaha

Post a Comment