Thursday, September 13, 2012

Saper Yasmin Johan?

Al-Fatihah buat arwah semoga rohnya ditempatkan dalam golongan orang2 beriman.....amin......ok find.....secara jujurnya aku memg tak kenal saper Yasmin Johan(lambatkan aku) ......selalu blogger2 yg hot org kenal hanis zalikha,fatin, cik epal , redmummy n dll yg tu aku biasa lah dengar........tetiba hari nie banyk pulak share pasal dia........huhhuhu....... arwah seorang yg sanggat cantik......kalo tak salah aku dia meninggal dlm bulan Julai....sekali lagi al-fatihah...... yang membuatkan aku nak menulis pasal dia.....terasa ngeri bila baca mimpi ngeri dia......seram pulak rasanya aku......tetiba terasa diri ku belum cukup membuat amal.......bak kata org "Mati tu Anytime" tak kira usia...........


http://www.misschronicz.blogspot.com
 ini blog dia............n ini mimpi ngeri dia.............Al-Fatihah


aku memang benci Ulat
semua spesis aku benci.
Benci benci benci
nak aku listkan apa ulat ulat yang paling dibenci ?

1. Ulat gonggok
2. Ulat bulu
3. Ulat Beluncas
4. Ulat daun
5. Ulat buah buahan
6. ulat sampah
7. Ulat buku
8. Ulat Laut

okay okay , Ulat buku tu taklah
aku kan ulat buku*tiputipu

tadi , 27 Mac 2012 , 3.29pagi

percaya atau tak aku mimpi buruk sebanyak 3 kali
dalam situasi yang berbeza
fuhh , menangis nangis aku

Fakta : aku mimpi first first aku makan daging kala jengking
Fakta : dalam isi Kala Jengking tu ada 2 Ulat beluncas dan aku TER makan
Fakta : lepas rasa ada benda bergerak gerak dalam mulut, aku muntah kan
Fakta : Terkejut bila tengok itu Ulat beluncas warna merah dan hijau sedang liat liat
Fakta : tapi ada satu lagi Ulat beluncas yang tersekat atas Lidah aku dan takmau turun
Fakta : '' BAB* ! Keluarlahhhhh ! ''
Fakta : Sangat elastik.
Fakta : '' PAPAAA ! THHOLONG YATHHMINNN ! ULHAT THAKMAUHH THHURUNN !''
Fakta : papa ; '' GIGIT LA BAGI DIA MATI ! ''
Fakta : '' AAAAAA THHAMAUU NANTHI ADHHA AHER(air) HUSS (jus) SQUIRT SQUIRT!!!!''

Dalam gambaran mimpi tu, Ulat beluncas tu tonggek2 atas lidah aku.
Omaiigoodddddddddddd sangat meloyakan hanya Tuhan je tahu.

Apa petanda semua ni ?
Aku taknak tidur ah malam ni. Nak stay up late,
Tudia sanggup kot takmau mimpi benda alah aku makan kunyah chew chew ulat beluncas dan kala jengking.

Aku banyak dosa wehh :'(
Bila teringat ada kala jengking, terus aku bayang suasana di Neraka kelak.

p/s Bila ingat mimpi tu, aku rasa nak gelak pun ada, cara aku cakap pelat -__-

phaaphaaa, hulaattt thhaakkmau thhurunnnn. ( papa, ulat takmau turun )
Gila rempit tulisan ==

--------------------------------------------

nie totaly aku copy dari mimpi ngeri dia...........seram aku rasakan huhuhu.........Al-Fatihah
 

0 comments:

Post a Comment