Monday, November 5, 2012

PePlum vs Pelam

santik kan baju nie?

 yar yar yar yar 

sekrg memg tengah musim baju2 cam nie

 kembali ke zaman2 kegemilangan MAK aku dulo2......... 

time MAK vogue the vase dulu.pinggang ala2 23-26 

bontot tonggek 145 darjah..........yehaa mengiurkan sungguh.....

skrg sudah kembali ke zaman tu 

PEPLUM/SALOMA DRESS

memg santik........santik bg org yg kurus n tinggi?

cam aku?tak confident lagi nak pakai hahahhaa.......tahu2 jerlah badan mak nie buka cam dulo2 dah lari size dah semuanyer hahahaa..........*nak berdiet tapi mulut kunyah jer ......

 kalo badan mcm aku,  "pelam/plum" mimpi lah nak pakai .... !! hahah<( ̄︶ ̄)> []~( ̄▽ ̄)~

banyk sgt HANDLE2 / SPARE TAYAR kat badan2 nie hahah

 




3 comments:

Fida said...

Miz Fieza...kurus ker x kurus ker belakang citer...yang penting beli jer baju tu...haha...Fida pun tgh gila baju ni kat FB...tgh fikir2 nak order jer...hehehe...

Miz Fieza said...

hahahah sebb tgh mengila kat fb tu....hari2 dok view tapi nak pakai kene fikir2 jugak hahah banyk sgt handle to care hahaha

...sWeeT uMi... said...

aahh betul tu skrg tgh menggila ngan fesyen ni...bila tgk cantek gak tu tapi takut tak sesuai ngan badan ni, no cutting la katakan huhuhu

Post a Comment