Monday, December 31, 2012

SHE WAS THE GIRL

 
 
 
She was a student
She was 23
Her fault some people say because she boarded the wrong bus
And oh yeah
SHE WAS A GIRL
Six men raped her one by one and then used an iron rod to tear her vagina
Small intestine and large intestine came out
They left her to die on the road
Naked
Wounded
Exposed
Devastated
What’s more is that no one even turned to look at her
No one even bothered to throw a shawl on the ill-clad
ill-fated girl
She can never live a normal married life again
She Went into coma five times since 16th December
She was unconscious
Critical and hasn't been able to stop crying
But don’t worry
She wasn't your sister
She wasn't your daughter
But she could be. The brutality has to stop right here guys
These people deserve capital punishment for their heinous
Perverted act
She died yesterday Saturday 28th
December 2012
Rest in Peace♥ and I pray that her killers get the WORST punishment possible
This doesn't only happen in India..
But in every country around the world..
Is this how we treat our women?
It Makes me ashamed to even live on this planet today
 

 

Sleep Style


ini dikatakan abang borek adik rintik 

style always the sama ok.....

zareef n harris.....

bye the way nielah kisah aku penghujung 2012.setakat nie masih dikurniakan anak 2 orang permata hati ulam jantung pisang..........ke 3 insyallah will be the next.........

hari ni 31.12.2012 - hari terakhir 2012 hye esok new year, ini bermaksud new age, new life, new focus, new future...........but NOT NEW HUSBAND hahahahah!!!pitam aku kalo new husband haha setiap tahun bertukar hahah iskkkkkkk mintak dijauhkan lah!

kejap jer rasanya masa berlalu.setiap saat, setiap detik aku lalui dengan penuh suka duka...terima kasih Ya Allah kerana memberikan aku penghidupan.....Terima Kasih Haji Jamal bin Kasiman (Al-fatihah) dan Hajah Salikah binti Ragil kerana susah payah menghasilkan aku...sesungguhnya aku tahun bukan senang dari air mani untuk dijadikan zuriat (atas izin-Nya)........Syukur ...

PENUTUPAN TAHUN 2012-  Allah tak putus2 mengurniakan rezeki kepada Kami sekeluarga....
Sesungguhnya aku tahu.sebaik2 perancang adalah ALLAH..........Maha Mengetahui segala-galanya....

SYUKUR 2008- Aku berkenalan dengan insan bernama SUHAIMI SAAD yang sudi menjadikan aku teman hidup 

SYUKUR 2009 - Terima kasih dan AKU TERIMA NIKAHNYA!YESS I DOO 11/12/2009 SAH!

SYUKUR 2010 - HELLO I SEE THE WORLD 1/9/2010 - MUHAMMAD ZAREEF ISYRAF

SYUKUR 2011- Hye Im Pregnant Again! 

SYUKUR 2012
 - 4/1/2012 - MUHAMMAD HARRIS AZEEM
- loan approve for house (insyallah it will be soon....amin)
- still study n study n study
- i got scholarship from jpa
- dan semua manis2 bagi tahun 2012........... 

terima kasih n syukur !Alhamdulillah

Friday, December 28, 2012

Alhamdulilah....Terima Kasih Ya Allah


Alhamdulillah.....Terima Kasih Ya Allah

Syukur kerana Engkau permudahkan rezeki untuk ku kali ini....

Baru aku sedar kali pertama aku mohon PINJAMAN BOLEH UBAH ------ AKU GAGAL

rupa-rupanya ALLAH memberikan aku yg lebih indah ........ Terima Kasih......

I GOT SCHOLARSHIP FROM JPA!!!

saper2 yg memohon boleh lah menyemak keputusan anda!!

Happy giler.......!

Kalau lah Ia Rezeki aku






 setiap saat aku buka laman web esila nie....setiap detik aku refresh.......

why why why hari nie betul2 meruntun jiwa aku

orang kata kalo ader rezeki tak ke mana kan...tabah jerlah wahai hati......dah sem 5 kot cam tak biasa simpan duit sendiri bayar yuran.......huhuhu tapi ader 5 sem lagi nak hbs kan........wakwakak.harap2 ALLAH SWT permudahkan lah rezeki aku..........

SEMAKAN KEPUTUSAN : LATIHAN DALAM PERKHIDMATAN

"""
""
""
""
""

nervous sampai skrg tak kuar lagi....kata 28 Disember huhuhu 

p/s: fiza jgn berharap sgt..karang tak dpt ko jugak yg frust menonggeng !!

Thursday, December 27, 2012

SF Beauty






ok mls nak cerita lagi panjang2......

aku sajer mengedik plus mengada2 nak try this kind of product .......

1 set aku beli RM 90 (set vit E) hahahah

harap2 berbaloi2lah aku beli  

lepas 3 minggu agak2 berkesan baru aku cerita..hahaha.....kalo lepas 3 minggu aku tak cerita faham2 jerlah nyek hahaha.............


p/s: nielah first product kecantikan aku beli hahahah ntah aper2 jer tak per nak merasa bonus....reward for myself hahah.....

Tuesday, December 11, 2012

Today Our 3th Anniversary!!


Dia Imam ku 
Dia Syurga ku 
Dia Racun ku 
Dia Penawar ku 
Dia Ayah kepada Anak-Anak ku...... 

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan ke-3
 |Suhaimi dan Norhafizah | 11.12.12|12.12.12 


salam semua.......

pejam celik 3 tahun usia perkahwinan aku.....hye happy anniversary dear.....terasa mcm 30 tahun usia perkahwinan kami....banyak benda suka duka kami kongsi bersama....

terima kasih terima kasih terima kasih dan terima kasih kerana hadir disaat aku gelap.di saat aku sejuk.di saat aku khilaf.di saat aku sesat.di saat aku terumbang ambing..terima kasih sudi menjadikan diri aku yg serba kekurangan menjadi pelengkap dalam hidup mu....terima kasih kerna memilihku sebagai ibu kepada anak-anakmu........terima kasih kerana sudi menjadi imam ku, syurga ku (insyallah)....terima kasih 

aku bersyukur kepada Allah kerana memberi aku peluang menjadi isteri kepada suamiku, ibu kepada anak-anak ku....... dan teman sehidup semati.......syukur Ya Allah atas pemberian-Mu....semoga ikatan ini kekal sehingga ke akhir hayat.............insyallah till jannah......

-----------------

scroll down plizzzzzz.......

''
''
''
'''
'''
'''
'''
'''
'''
''
''

hye dude selamat pengantin baru |belah johor|

pengantin lama !! hahah |perak|
 





p/s: maaf tiada hadiah huhuhu..........tunggu bonus ok lahahaha............