Thursday, December 27, 2012

SF Beauty






ok mls nak cerita lagi panjang2......

aku sajer mengedik plus mengada2 nak try this kind of product .......

1 set aku beli RM 90 (set vit E) hahahah

harap2 berbaloi2lah aku beli  

lepas 3 minggu agak2 berkesan baru aku cerita..hahaha.....kalo lepas 3 minggu aku tak cerita faham2 jerlah nyek hahaha.............


p/s: nielah first product kecantikan aku beli hahahah ntah aper2 jer tak per nak merasa bonus....reward for myself hahah.....

3 comments:

Love Umi said...

wah syok tu reward tuk diri sendiri...ok ok t kalau ada pe pe perubahan share la ye ...mana tau umi pun tergedik2 nak try gak ehehehehe :)

Nazz@Purple said...

ooo kwn kite dh try product nie..

Miz Fieza said...

nazz: kwn pakai ok tak?
love umi: hahah ok nanti fiza story hahah

Post a Comment