Monday, January 21, 2013

Penangan JJCM-Rojak, Cendol, Laksa!


ok nie semua penangan JJCM 

gigih lah kiterog tgk JJCM mesti teruja nak try kedai tu haha...

ROJAK...LAKSA.....CENDOL........

dekat jer pun kat seksyen 4 atau fasa 4 tambahan bandar baru bangi


 dulu katanya diorg amik order kat meja

tapi lepas masuk JJCM tak menang tangan kot..tu pasal semua kene layan diri hahaha



nie lah kedainyer kecik jer pun...tapi beratur panjang yg ampun hahaa...........aku tgk ader budak kecik tu siap jilat pinggan?nampk cam geli jer...tapi agaknya sedp kot tu pasal siap jilat2 hahahaha......*time tu hati meronta2 nak rasa dah hbs teruja dah hahaha......


gigih kan muka kene paksa beratur hahaha..nsib lah melayan ibu mengandung hahah
tapi kiterog tak mkn situ pun coz time tu hujan renyai2 so tapau jer bawk balik..........

kiterog order ROJAK & CENDOL PULUT/BIASA........hehe ok lah rasanya .
rasa buatan MELAYU hehehee.....sebb kalo org MAMAK buat rasanya lain mcm sikit hahaha......


p/s: minggu nie nak try Amethyst Ayam Kampung, Kelana Jaya..... nak nasi bentuk teddy bear hahah **nie semua gara2 JJCM........
 

1 comments:

-Sara- said...

haha, kita pon ckp kt hubby nk mkn kat kelana jaya tu, cm best kan!

Post a Comment