Tuesday, February 5, 2013

Anak dara dan Lembu

ok hari nie bukan aku nak cerita persamaan anak dara dan lembu...tapi pepatah melayu kata  

LAGI SENANG BELA LEMBU SEKANDANG


DARI

JAGA ANAK DARA!!!

NAK NAK BILA JAGA ANAK DARA ORANG LAIN......

itulah antara ayat2 yg selalu aku dgn....aku tak pernh lagi setakat nie dikurniakan anak perempuan dua2 anak aku aderlah lelaki.....now masih kecik jer pun so tak der cabaran lagi nak jaga diorg.....

cerita dia mcm nie.....anak sedara aku umur 19 tahun tunggu STPM, niat asal aku suh dia keje kat area kawasan rumah aku so boleh lah dia cari duit lebih sementara nak tunggu result tu....... aku yg suggest dia keje kat sini......so segala tanggungjawab aku lah yg kene handle.....now baru sebulan dia duk umh aku ...dah berani dah balik kul 1 2 pagi??aper kejadah....hbs keje kalo shift balik kul 11 malam.....agaklah doh........kalo tak kene PETIR dengan aku memg tak PANAS LAH TELINGA ko......

aku tak kisah dia nak kuar sebenarnya.......tapi agak2 lah kalo campai pagi baru balik........pg makan katanya.......HELLO2....SETIAP MALAM AKU MASAK OK!....nak kuar boleh tapi lebih pukul 12.00 tgh malam memg sori!panas telinga ko dik..........

nasib ko memg malang lah kan sebb ko DUDUK DENGAN MAK LAMPIR..yg pernah jadi ANAK DARA YG TAHU HITAM PUTIH , PAHIT MANIS JADI ANAK DARA NIE......... jgn nak ENJOY SGT..........Pergi n balik kerja dah lah..........jgn sampai aku anta ko balik kampung SEBB......

AKU TAK SUKA DIA LIAR

AKU TAK SUKA DIA BEBAS SGT

AKU TAK SUKA BERKAWAN NTAH DENGAN SAPER2

p/s: aku tgkkan jer gelagat ko....agak2 cam aku payh nak kawal memg terus balik kampung lah ko.........ckp sekali tak dgr....ckp dua kali tak dgr........memg kim salam.......

 
 

3 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

ini marah betul nie...
tapi klau akak pun hangin...

Miz Fieza said...

huhu kak jue mana tak marah.....dia kalo ckp nak kuar or kwn anta bukan ckp dengan org....ckp dengan pak cu dia.....dengan mak sendiri memg tak berani lah nak ckp....... selalu pg n balik keje memg berhantar n berjemput......pyh kan?

-Sara- said...

isshhh yelah klo dh cmtu esok2 jd apa2 mak pak dia salah kat kita lak kan..elok nasihatkn or agak2 xnk dgr anta je blk kg..

Post a Comment