Monday, February 18, 2013

Kolestrol Berlari2.......

 jalan jalan cari makan........

YES 
say yes tok makan makanan yg sedap.......
aku aderlah pengila satay....kat mana org ckp sedap kat situ lah aku gigih mencari...

so ader org bgthu aku suh try SATAY WILLY diorg kata lagi hot n best dari SATAY UK....dulu SATAY UK yes memg terbaik pada awalnyer....lama2 rasa dia dah jadi mcm ke laut rasa...so aku stop pg kat situ haha.......

lokasi: RAMAL JUNCTION, KAJANG


gambar2 diambil dari GOOGLE coz kiterog pg malam so payah nak amik gambar

  seee....... cukup menyelarakan .....rugi kalo tak pg hehee

Komen SATAY WILLY
- besar.....
-sedap sgt........coz rempah2 dia meresap kat dlm tu...
-kuah dia biasa jer....tapi satay dah sedap aku tak cecah kuah pun haha
-harga berpatutan dengan size dia ( satay kambing RM 1.00, Satay ayam, daging, perut RM 0.70)

dah alang2 pg kat RAMAL JUNCTION tu ....rugi gak rasanya tak try burger abang burn**seee kolestrol berlari2 lagi ....


aku order yg kecik cam nie jugak...coz dah melantak satay kan.......*gambar pun aku curi kat google



komen burger nie lak
- sedap jugak lah.....
- pada asasnyer aku rasa mana2 burger bakar rasanya sama jer.......hahah
-tapi yg aku suka sebb dia mcm mini size sikit so senang nak gigit.harga pun tak mhl....

pendek kata........*panjang tak kata aper....
pg jer kat ramal junction tu ...mcm2 pilihan makanan boleh di try......
SUPERBERRRRR......Alhamdulillah...

2 comments:

SHAFINIE MOKHTAR said...

satay hut kat tanjung karang kak fiza.. wajib p try

Miz Fieza said...

finie: satay hut kat tanjung karang? wah wajib try

Post a Comment