Wednesday, February 6, 2013

Kunfayakun II



Presenting our third baby

nget nget...smlm baru double comfom balik...coz aritu early sgt so mcm tak clear sgt .

lepas balik keje malam tu terus pg Klinik Maria dekat alamanda tu dengan harapan boleh lah jumpa Dr Maria........* kiterog lebih prefer doc nie dari doc2 yg lain.....huhu sekali pg bukan Dr Maria....... taya lah nurse tu Dr Maria jaga klinik kat mana???

Good News is.....diorg baru buka Klinik baru dekat Presint 9 area dapur mas.....terus laju2 pg jumpa Dr maria hehehe........POLIKLINIK AN-NUR , PRESINT 9!!!baru jer buka 4 .02.2013...

so far everything Ok...
 
insyallah our third baby REDD date dia 13/9/2013*dekat dengan besday Abg dia heheh 
 
Opsss lupa....panjang dia skrg lebih kurang 2 cm hehe kecik jer rasa kalo ukur guna pembaris haah
 
ok tu jer setakat nie...next time sambung lagi......
 
*ENJOY THE JOURNEY OF PREGNANCY* 

2 comments:

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Alhamdulillah..Tahniah (^_^)

nina said...

tahniah fiza..lajuny... :)

Post a Comment