Friday, February 15, 2013

Saya Dah? Anda.....

wah wah tajuk mcm nak cerita aper jer......

tak derlah hot mana pun just nak bgthu....

SAYA DAH AMIK BAUCAR BUKU!!

ok disebbkan hari nie kucing pg outstation....so tikus2 kat office nie mula lah langkah panjang......hehehe

so aper lagi.....gigih lah ajak budak2 nie pg amik baucar buku kat INED Shah Alam hehe....

Tara!!

baucar buku baucar buku



terima kasih & alhamdulillah ...lebih UP dari sem lepas iaitu RM 250...tahun lepas 200 jer hehe...boleh lah dari tak der kan....dpt free tu...*boleh lah beli novel, novel, dan novel hahaha salah guna nie

so dah alang2 pg shah alam tu comfom lah aku tak lepaskan peluang makan ABC FRADO!!nyumiess kot....FAV ok....hehe ABC Special RM 3.00 kat area medan selera bersebelahan KFC....area2 UITM jugak hehee.......

jemput tgk yer........


nyumiesssss...........panas2 mkn nie memeg syok hbs .....rasa mcm DUNIA NIE AKU YG PUNYA hahaha.......



p/s: hari nie mood ada senyum sampai ke telinga..pepagi cek email tgk result dah kuar......alhamdullah hajat tercapai...another 4 sem tok diteruskan !!chaiyok....... harap2 sem nie dean list dan akan terus dean list smpi semester akhir.....amin......!!

0 comments:

Post a Comment