Friday, March 22, 2013

JJCM: Warung Bunian

ok let begin the story......

disebbkan semua kwn2 aku kaki mkn...pantang org ckp tempat makn sedp.dan dan nak pg......heheh disebbkan hari nie rehat panjang.........*mau tak panjang 12.15 cmp 2.45........*tido pun sempat mimpi sampai paris tau hahah...........

actually aku tgk akak nie post tempt mkn.....siyus warung dia mcm buruk giler kot......setakat level 2 star gitu......saper yg biasa makan kat 5 star tu...maaf lah tempt nie rasanyer kurang sesuai tok anda hahah.........(boleh cam tu)


LOKASI: WARUNG BUNIAN


pilihan JJCM memg terbaik.............hahahah ........

cara nak pg dia senang jer.......kalo tahu jalan nak ke desa pinggiran or coffee village tu...korang dah dekat lah tu.... kalo korang nampk coffee village belah kanan ok lah tu...tahniah anda di jalan yang benar haha........terus ke depan ala2 jalan kampung slow2 sikit jer......korang akan nampk padang futsal belah kiri ....pastu ader simpang depan tu masuk kiri...lebih kurang 100 meter nampk lah kedai tu.......(agak mencabar sikit jalan masuk kedai tu....mcm tresure hunt...maklumlah nama pun dah horror kan BUNIAN......hahah ) 

nampk tak kedai tu........nak turun curam nak naik SERAM hahaha........
 menu dia berbeza setiap hari.........*tukang masak yang akan tentukan menu aper setiap hari.......harga average dalam RM 13 hingga RM 14 seorang........termasuk air (kordial yer........* tak pyh demand nak air buah hahah) .........siyus makanan dia terasa mcm masak kat umh....n puas mkn.....siap meratah2 lah......


utk menu hari : GULAI UDANG GALAH, SAMBAL AYAM, IKAN BAKAR

gulai udang .......galah sederhana.....hahah

ikan bakar.......sorang dpt seekor....


sambal ayam..... atau aku panggil ayam goreng tuang sambal cili api hahah

sesiapa nak pg SILA BOOK dulu yer......takut karang penuh kempunan lak nak mkn heheh...........

-------------

sila lah tgk makanan yer........tak lupa jugak di akhiri dengan kwn2 aku yg kuat makan......!!!
***
***
***
***
***
***
***
santik & hensem kawan-kwan aku ....terutama yang tudung merah tu hahahha..
p/s: esok nak paksa rela laki aku pg bfst kat sini lak.........katanya roti canai n nasi lemak dirog terbaik......!!!makan selagi boleh ........GEMUK ITU INDAH.....hahah

2 comments:

adda syuhada said...

seriau dengar nama warung tu..tp nampak menarik jer...

Anonymous said...

sorry out of topic-cuma nak tanya haritu kata nak wat slot y ur children pindah dari taska ke pengasuh ye?can i know y?coz i put my son also in that taska & biasal hati ibukan..hari2 rase gusar...-curious mom..:)

Post a Comment