Friday, March 15, 2013

Rezeki Tekak ...Patchi Choc

such a wonderful friday.....

orang memberi kita merasa....

hari nie lebih seronok dari hari2 biasa....

coz rezeki tok hari nie.melimpah limpah....

alhamdulillah........syukur & terima kasih kepada yang memberi....

thats was so awesome !!! 


so rezeki pagi dimulakan dengan makanan melayu aka makanan rugi harian.....

PULUT KUNING WITH RENDANG AYAM

KARIPAP SARDIN SUPERBB

NASI TOMATO

--------------- kenyang sampai ke petang----------------

dan yang buat lagi awesome hye I GOT PATCHI CHOC TODAY......

secara jujurnya aku tak pernh merasa langsung coklat nie....coz i know choc nie just for VVIP OR VIP choc...kira high2 class choc lah nie....... org biasa mcm aku biasa mkn cadbury jer hahahah .........




----- taraaa----- u see how jakun i'm

nak mkn pun sayang......hahah 

--nikmat yg ader dikongsi bersama suami & anak-anak lagi awesome!!!---

2 comments:

Botak said...

kalau ada yg bagi makanan hari²., lagi syok., tak berasap pon dapur., hahahaha..

lydzar DN said...

Salam perkenalan :)

Patchi choc tu, saya pon baru sekali merasa. itupon sebab ada banker dtg meeting kt opis..tp rasanya sedap lg cadbury kot hihih

jemput singgah blog saya
http://mommalydzar.blogspot.com

Post a Comment