Monday, April 8, 2013

Buku Merah - 17 Weeks

yehaa.....minggu lepas sy dah 17 minggu......(kejap jer masa berlalu)...kebiasaan 12 minggu ibu-ibu selalu buat buku merah.....disebabkan kekangan masa so baru lah berkesempatan nak buat buku hehehe...........(doc pun geleng kepala kenpa lh 17 minggu baru nak buat buku) hahaha...... 

alhamdulillah semua sihat.....jantina tak nampk lagi coz kecik lagi....doc kata next cek up baru kiter tgk k.......

aku tak kisah BIN OR BINTI.....as long semuanya selamat, cukup sifat tu dah ALHAMDULILLAH .....




nie biar lah DIA yang tentukan.......kalo boy lagi pun ok....kalo girl pun ok......

                       nie lah rupa ibu mengandung......dengan budak yg kuat menangis hahah.........by the way budak kuat menangis nie baru jer dpt kaki........hbs lah ditawaf semua kawasan...........

zareef zareef........tgh ehem...eheme......bau dia satu kawasan bau.....

hahahhaha..........



yang lagi sorang lak....tersorok2 coz sibuk nak memerut hahah........ (memg kebiasaan budak ker nak buang air besar menyorok kat celah2) hahah

rasa baru tahun ( 2011) aku cek up kat sini mcm2 dah berubah al-zahrah nie..semakin besar dan selesa.....+ semakin ramai patient haha

hospital al-zahrah bangi

Add caption


see dah besar dah.........nie kwasan tok cek/cek ibu mengandung.....kalo dulu agak sempit sekarang dah ok dah.....heheh .....tak derlah sesak barat cam dulu......
ok diakhirnya dengan gambar skandal aku haha............bila dunia semakin canggih org sekeliling tak diperdulikan.......... *dunia dunia.......





1 comments:

nuraida said...

rindu saat-saat pregnant..insyaAllah ada rezeki nak mengandung lagi..take care

Post a Comment