Monday, July 22, 2013

Cerita Check Up - 32 week


cam biasa ..n still cam biasa.......
Allhamdullah semua dalam keadaan yg baik....ibu sihat dan anak pun sihat ....harap2 sihat sampai nak bersalin lah yer huhuhu............

jumpa doc cam biasa.....next 2 week datang balik terus refer pakar .....dah hujung2 hari menghitung waktu nie kan....so pasrah lah 2 minggu sekali kene jumpa Doc......Doc yang sama jugak aku pilih kali nie Doktor Noraini.....Nurse tu taya jugak tak nak try Doktor Fazlina ker.....heheh tak perlah dah terbiasa dengan Doktor Noraini....dia pun dah pernh tgk luar dalam aku hahah *kot yer igt lah kan (^_^) hahahhah 

NEXT CHECK UP : 3 OGOS 2013 - 34 Wks

huhuhu dah lah mood dekat2 raya lak tu.......memg mood dah kelaut nak pg cek up....huhuhu dh fikir ketupat & lemang dah rasanya time tu huhhu.......

3 Ogos 2013 jugak - RESULT UITM KUAR!!! pitam lah rasanya aku aritu........coz sem nie aku sgt sgt2 bertawakal kalo result aku jatuh coz i know how much effort i put for this sem *ala -ala kadar jer ok *........ tapi still hoping i still on dean list .............aminnn..........kalo bukan rezeki aku dpt dean list pun aku redha jer coz aku tahu setakat mana effort yg aku curahkan......... mana tak nyer sem nie kebanyakkan paper aku kuar 1 jam awal ok! GILER tak ker A+++ tu lahahah *tepu lah dok lama2 dlm tu......huhuhu......

3 OGOS 2013 - 3 OGOS 2013- 3 OGOS 2013-


*I WISH A VERY GOOD LUCK FOR MYSELF* <3 br="">

1 comments:

Nazz@Purple said...

semoga segalanya dipermudahkan..

result dh nak kuar dah?...ala sebelum raye plak..

Post a Comment