Monday, July 22, 2013

Dubu-Dubu...Seoul Food Sunway....

salam ramdhan semua......
acctually kami sekeluarga peminat seoul food, Japaneses food...coz rasa dia sgt awesome.selalu seminggu sekali memg akan mkn kat luar sempena bulan poser nie.....huhu cukup lah 6 hari masak dari 7 hari hehehe.......nak rasa jugak air tangan org lain hehehe........

Niat asal di hati nak mkn ichiban ramen.....tapi gagal coz bila pg jer kat restoren tu MAAF KITER TAK DER RESERVED2 ....FIRST COME FIRST SERVE..........gitu!sentap ok...tahu2 jerlah bulan puasa nie.....standart lah nak reserved2.....agaknya ichibanramen sunywa memg mengamalkan konsep NO RESERVED kot huhuhu......*sedih ok........( PAPA .....kene mkn nie jugak..repeat!!)
FAV ever!
 last2 dengan hati yg kuciwa....jalan2 masa dah kul 6.00 petang...kebanyakkan restoren dah FULLY BOOKED......so terpandang lah satu restoren nie.......baru rasanya under CHICKEN RICE SHOP.....

DUBU-DUBU * bukan dubur-dubur ok hahaha.............

 ok lah tgk cam iras2 ichiban ramen....... boleh lah........so kiterog decide mkan kat sini memandangkan sini jer yg belum penuh..........

nie set laki aku korean spicy wing.........

nie lak aku punya dol sot bim**&&^^ aper ntah.....susah betul nak sebut

set2 nie didatangkan khas dengan air peach tea & Desert - citron dubu (ala2 mcm taufufa yg kat bazar RM 1.50 semangkuk tu) hehehe

cam biasa diorg yg lebih over dari org2 yg berpuasa..........

lapar tau jadinya tgk diaorg mkn!!!

buah hati saya setakat nie...tahun depan bertiga lah korang hahahah 

-----------------------
Komen aku dh suami aku ........... ( tak boleh jadi kene jugak ichiban ramen)....ok tu ok tapi kalo dari 5 star aku bg 3 star jerlah.......huhu tekak2 kami masih mengidam ichiban ramen!! we will see you soon!!
mummy sabar ok........... jap lagi nak AZAN dah!!!

2 comments:

tips agar cepat hamil said...

wew seronok nya tu budak wkwkwkk

bichon said...

sedap plak tu liat budak comel tgh makan tu

Post a Comment