Monday, July 15, 2013

mara-kak ton- Harris !

pergh dah mcm lepas gian pulak haha mood tengah rajin katanya...otak pun dah release ..coz its semestar break!! heaven betul rasanya kalo semester break nie hahaha.....terasa nak pg bercuti2 malaysia jer........

now turn Harris pulak......nama aku aku beri sebb di lahir tengah meletup cerita Ombak Rindu * hahah boleh gitu...... Abg AA ok hahah .ok abaikan cerita itu....hahah 

harris lebih berdikari berbanding abg dia.......tapi kuat menangis dari abg dia hahah kuat melawak n murah dengan senyuman........rasa esok dia lagi petah cakp dari abg dia.....coz sekarang pun dah cukup becok ok hahahah membebel jer mulut dia hahah baru 1 tahun 7 bulan hahah....tapi ckp dia kiter dah boleh faham sikit2.............*agaknya betul org2 tua kata kalo budak lambt jalan cakap cepat heheh coz harris dapat kaki time 1 thun 3 bulan.........GIGI amik ko dah penuh samapi ke garham heheh.......

16.june 2013...dia bg hadiah fathers day kat PAPA dia ........hahah terkujat kiterog bila dia kuar dari toilet tgh2 dah berdarah kat kelompk mata dia........pergh dah lah tempat paling susah darah nak berhenti cuak gak rasa.kot2 darah tak berhenti ker.......rasa baru berpaling kejap nak amik tuala .....erm tulah malang tak berbau kalo ader bau cam tempoyak memg dah lama lari....

nampk tak handplas *betul ker ejaan * kat atas tu.......pergh nasib lah tak kene kat mata.........kalo tak kurang hensem dah anak aku lagi sorang nie....... nak amik gambar dia nie pun bukan main payah hahahah tak reti dok diam..........

*anak ohhhhhhh anak*

0 comments:

Post a Comment