Monday, July 15, 2013

Zareef.......zareef ..cepat jer masa berlalu



zareef zareef ..dari sekecil ini cepat jer masa berlalu........ dari si manja sekarang dah jadi abg long.....alhamdulillah bulan 9 nie genap dia 3 thun.......
- mulut kuat membebel-
-kuat gado-
-kuat merengek lagi-
-dah pandai disuruh buat keje-
- abc & 123 & alif ba ta....boleh lah sikit heheh kekadang campur dengan bahasa dia jugak haha-
 
zareef & damia......sepupu dia sebaya beza hari jer heheh 15 hari hehe..time nie zareef tinggalkan mummy kat umh dengan adik coz esoknyer mummy ader exam huhuhu

seni seniman........tampal kertas kat dinding.......tapi conteng luar dinding jugak hahah tak payah pasal wallpaper dah tak perlu cat lagi dah...sebb aku dah ader tukang cat n pelukis handalan..........


dah besar n dah hensem dah anak mummy dah.........heheh makin lama makin seiras muka aku aku tgk dia.....hahah cuma lain jantina jer....hahah
 
wah wah semakin dia membesar semakin sedih aku......sebb nt bila dia dah besar mesti dia malu2 nak peluk n cium aku hahah *harap2 tak lah............huhuhu

 

0 comments:

Post a Comment