Thursday, November 7, 2013

Senarai lagu-lagu love you mr arrogant......

 Musim katanya........sekaranglah cerita love you mr arrogant tgh HOT & TRENDING......

 *main song : nomad : tetap menantimu

Episode 1


  1. Five Minutes- semakin ku kejar kau semakin Jauh
  2.  Agnes Monica- Seputih hati
Episode 2
 Asmirandah-Ketulusan cinta (time merisik Zara)
Geisha-Kamu yang pertama(Zara berangan di butik)
Petra Shihombing- Pilih aku saja

Episode 3
Dude Harlino feat Asmirandah- Bunga-bunga Cinta
 Ussy dan Andhika Pratama - Ku Pilih hatimu(time potong kek)

Episode 6
Gigi - Sahabat(pasar malam)
Glenn Fredly -Terserah
Ari Lasso -Kisah kita(scene beli tudung)


Episode 8
BCL- Hanya untukmu

Episode 10 
BCL- Tentang Kamu

Episode 11
Asmirandah dan Robinhood- Salahkah kita

Episode 12
Ungu- Bila Tiba
Oki Sentiana Dewi dan Andi -Kerana Hati Bicara

Episode 13
 BCL-Tentang Kamu
Naff-Bila nanti Kau milikku
Gigi-Sahabat

Episode 14
Naff- Bila Nanti Kau Milikku
Viera- Terlalu Lama
Episode 15
Marcell- Mau dibawa Ke mana
Agnes Monica -Merpati putih

Episode 16
Ungu- Bila Tiba

Episode 17
Acha septriasa- Tentang kita
 Romance- Ku ingin kamu ep

Episode 18

 Dadali- Katakan Cinta 
 Jikustik- Setia

Episode 19
Bila Tiba- Ungu


Episode 20
Syahrini- Kau yang memilih aku
Acha Septriasa -Tentang Kita
Dadali- Rahsia Cinta(saat Irham  nak nikah dengan Sherry)
Kerana hati bicara-Oki

Episode 22
BCL- Tentang Kita
BCL- Hanya Untukmu(time main jetski)
Rumor-Butiran Debu
Agnes Monica- Seputih hati

Episode 24
Ungu- Doa untuk ibu
Geisha- Cinta dan Benci

Ep 25
Pinkan Mambo- Merinduinya(irham baca surat zara)
Ashanty-Kesakitanku
Pinkan Mambo-jangan pergi
september 9-jangan pergi


**sumber : http://admya.blogspot.com/2013/09/lagu-tema-love-you-mr-arrogant.html


Detik-detik Kelahiran Harraz Iman


tanggal 15 Ogos 2013 9.01 malam.... detik-detik dimana harraz iman lahir....kejadian yg tidak dijangka .kerana aku masa tu masih dlm cuti berhari raya.......dan sepatutnya aku naik berkerja selepas cuti hari pada 19 Ogos 2013...




dari sekecil biji kacang....Allahamdulillah sepanjang tempoh kehamilan harraz seorang ank yg baik.....sebb mummy tak mabuk2 pun...sihat sepanjang kehamilan...tapi Allah itu maha adil...... susah senang adalah adat dalam kehidupan...... Due harraz sepatutnya 13.9.2013 ...... lama lagi.....Harraz sebulan awal kuar 35 minggu.... tak cukup 36 minggu pun......

---------
15.8.2013

4.30 petang ... masa nie aku tgk main2 dengan anak2 bujang aku yg dua org tu.....seronok punya seronok....aderlah berlaku pergaduhan antara abg dan adik........*aku bingkas bangun dengan niat jahat nak babab abg (zareef) coz pukul adik dia (harris)....... Allah tahu niat aku jahat masa tu....

saat aku nak bangun dari duduk jer...secara tiba2 DARAH mengalir seperti AIR PAIP..... masa tu aku termangu seketika.......aper benda kah ini ..due lama lagi.........dengan penuh gabra n takut....... terus call laki aku ..masa nie laki aku dah naik keje dah...... dalm masa 40 minit aku tgu laki aku balik dari PJ ker putrajaya...... dan dlm masa 40 minit tu darah sentiasa keluar tanpa henti...hinggakan zareef and harris termenung mcm terpaku *kenpa dengan mummy*........ aku pun tak der jawapan....sebb masa tu AKU TAK RASA SAKIT EVEN SIKIT PUN........ *heran disitu*

5.15 petang...... terus bergegas ker hospital...time tu anak terpaksa lah tgl dengan pengasuh dia *mak esah* terima kasih mak esah!! coz mak esah lah satu2 tempt yg boleh letak.......

5.30 petang. tiba di HOSPITAL AL-ZAHRAH, BANGI ...... *darah masih mengalir* ... tgu punya tgu coz pakar sakit puan datang aku di tolak pg labour room *konon2 time tu nak paksa bersalin lah * ubat induce dah dimasukkan.....ubat najis pun dah dan selamat dah membuang dengan jayanyer..... dlm jam 6.30 petang doc noraini pun sampai..... aku dah bersiap sedia dah ....kot2 dia suh teran ker aper ...... masa tu baru 3cm bukaan ....... bila doc noraini tgk darah aku tak berhenti....dia kelihatan sgt sgt sgt heran dari mana kah kehadiran darah tu.....belum bersalin lagi tapi daarah melebihi dari org dah bersalin aka tumpah darah.........

7.00 malam.... doc membuat keputusan aku tak boleh bersalin secara NORMAL.... terpaksa C-Zer kerana doc khuatir terpakasa memilih salah satu nyawa kalo paksa untuk bersalin secara normal..... laki aku amik keputusan utk meneruskan secara pembedahan....... (sayang bini oiii hahah).. 

8.30 malam: aku ditolak masuk bilik pembedahan...... setelah semua persiapan dilakukan......inject kat tulang belakang tu tak pyh lah ckp sakit sampai ke tulang lah haha...... tawakal jer time tu *darah pun tak behenti lagi * aper nak jadi jadilah....... masa masuk bilik OT tu.....segala mcam ayat aku baca last sekali mengucap dua kalimah syahada...... seriau rasanya hati......

9.01 malam: alhamdulillah.....tiada ungkap lain selain ucapan syukur kepadamu Ya Allah....kedua2 selamat........ doc mengesahkan SALURAN RAHIM aku PECAH...... itulah penyebab darah yg keluar dengan jayanya.........bila aku taya doc WHY,........ ?? DOC ckp i dun have a specific answer for ur question........... rahsia tu biar lah Allah yang tahu janji aku selamat n baby selamat.....BOY : 2.85 KG

that my baby....... first day!!....

NAMA DIBERI.....semoga menjadi anak yg soleh sayang sesoleh namamu.....

10 days ......... 

that my 3 little hero......but my future bodyguard.......


Bersawang


terasa mcm lama giler kot aku tak buka blog nie..dari jumpa hari raya aidiladha sampai lah lepas raya haji.....pastu depavali.......hahahah sampai jumpa tahun baru lah 1435 H..... 

DAH BERSAWANG SGT2 DAH NIE......