Thursday, December 19, 2013

cerita time slip pulak

cerita nie bersambung dengan entry harris demam tu....kan aku ckp aku pg klinik tok cek dia kan.....haruslah pg time office hour ..... dan haruslah mintak time slip tok membuktikan aku pg klinik tok mintak rawatan....tapi nie lah kali pertama aku rasa.........**erkkkkkk..*what der *&% .... *ermmmm....cam tulah reaksi aku masa dpt time slip nie......aku keluar office pukul 10.30 pagi..pg klinik area alamanda jer pun tak jauh mana.....yer memg dekat tapi ......tapi.....jap nak letak gambar...

nampk lah lama sgt masa dia bg kat aku tu.............. 10.45 pagi sampai 11.00
yes memg betul aper yg nurse tu ckp dia kira masa rawatan masa doc rawat anak aku tu.......yer memg betul aku tahu prosedur keje ko betul...tapi  tapi at least bg lah extra 30 minit tok aku amik masa untuk ODW BLIK OFFICE tu....nie tak......igt office aku sebelah klinik ker........

aku tengok jam time tu kat kaunter ubat..time tu jer dah pukul 11.10 pagi? bayangkan? aku yg blur ker nurse yg tulis tu yg blur....

situasi time slip:
 
me : eh nurse kan sekrang pukul 11.10 pagi. kenpa tulis pukul 11.00 pagi.sy tak kuar klinik lagi pun ....*time tu kat kaunter ubat

nurse : eh tak puan kiter kira masa rawatan jer.

me: (muka blur time tu) eh at least bg lah sy 30 minit tok odw balik office?

nurse: eh tak puan...puan ader 1 jam dari jam 11.00 pagi tu...

me: *aku dengan blur terus bla....lantak ko lah....

yer yer yer.....aku memg tahu ko memg betul...tapi yg menjadi masalahnyer....office aku tak tahu semua tu...office aku tahu masa yg aku ader hanya sampai jam 11.00 pagi......bermaksud pukul 11.00 pagi aku dah kene ader kat office........

#aku yg blur ker nurse tu yg blur
# ker office aku yg straight sgt
#anak aku demam bukan anak kau

samapi jer kat office pukul 11.40 pagi....erm lantak lah aku tunjuk jer time slip kat bos....bos nie lah time slip yg saya dpt......bos aku pun senyum jer .....u dpt 15 minit jer?? *gelak kecik dia......... aku ckp erm...ntah lah bos sy tak fhm klinik tu hahahah

eh eh....korang rasa aper nyek kalo dpt time slip cam nie?????

2 comments:

jot pijot said...

ahaha...tu pun nk ajar kan???

Jue a.k.a Ibu 2F said...

sengal klinik tue..baik tak payah bagi time slip..nasib baik bos paham

Post a Comment