Monday, December 16, 2013

U without family means nothing.........!!Happy Family Days 2013

family day yang tak dirancang.........
14.12.2013.... Jamal Family Days!!
kali pertama kiterg buat family day...happy n syok giler..walaupun tak complete semua adik beradik aku ader....tapi dah cukup bg kemeriahan yg tahap maksimum!!
MELAKA




nie lah tempat kiterog tdo....homesteycomel 
milik En Ismail ....area Taman Pantai Puteri.....depan tu jer pantai dia.....boleh jalan kaki...
satu bilik RM 100......ok lahh bukan nak tdo sgt pun just wat mandi jer heheh.....petang sabtu kiterog sampai dlm pukul 1.00 petang...first family yg sampai.......yg lain sampai lewat dlm kul 3.00 petang baru dirog sampai.....so kiterg check in dulu aka tdo hahaha

sunset pantai puteri

usha jer air tu tapi tak mandi pun........

sukaneka..........

petang tu sampai2 terus siap2 pg pantai main sukaneka....acara-acara mcm biasa lah cari gula2 dlam tepung.....gigit epal...bawak bola dlm sudu....bola tampar.....lari dalam guni.boling padang...tapi semua tak sempt amik gambar ..memasing dah excited nak main ....ader nier jer

malam lak cam biasa.......BBQ hahaha.........*gemuk lebih sikit hujung minggu mcm nie hahaha

-------------------------
the next day : 15.12.2013




lepak2 mandi manda kat tanjung bidara memg awesome lah memasing kulit dah mcm arumugam......hahahah 


hahah gaya bebas katanya hahah bebas sgt ok hahaha..........

hahah sila abaikan LEMAK LEMAK BERLEBIHAN KAT PERUT AKU TU......tu tanda KASIH SAYANG TU HAHAH

thumps up..........

that my family .........*eh cam tak complete jer semua hahaha mana anak masing2 nie?
aper aper pun walaupun tanpa dirancang dengan teliti cukup buat aku happy dengan kumpulan2 gonjeng mcm nie hahah ........... tak complete.....abg aziz, kak jijah, uda tak der........

-ARWAH HAJI JAMAL KASIMAN* AL-FATIHAH*-
-HAJAH SALIKAH RAGIL-

-NORAZALI JAMAL-
-NORLAILE JAMAL-
-ZURAIDY JAMAL-
-JURIDAH JAMAL-
-ROSYLEN JAMAL-
-NORHAFIZAH JAMAL-

6 keluarga dari 9 orang adik beradik......

#next year kiter buat lagi ok.......... 
#myfamily 
#myrule
#mypriority
#myeverything

1 comments:

Post a Comment