Thursday, February 27, 2014

mcm santik jer!!!

pergh hebat betul 
bangga betul rasanya
tanam sehari jer 
dah mekar & santik mcm nie.....
feeling wonderful sgt ok hahahah

gemuk giler rasanya diriku
*jari kembang2 mcm org mengandung sarat* hahaha
sesi memetik daun di taman
*dear KPPA MAAF * hahahha
saya teramik pulak pokok nie depan office dia hahahah

nak tgk hasilnyer bila masuk pasu tak??
""
""
"""
""
""
""
""
""
""
""
""
SGT AWESOME
Santik giler!!

Tuesday, February 25, 2014

14 February

tarikh 14.02.2014
alhamdulillah aku dah melepas date yang mengerunkan tu..........
dan yang paling penting alhamdulillah keputusan seperti yang diharapakan
walaupun ader penurunan sikit.....tak perlah maybe effort aku sikit tok subjek tu...
aper2 pun alhamdulillah.........

so mac bermulalah sem 8 aku........perghh tak sabar aku nak hbskan........
yang paling penting tak sabar nak tunggu disember 2014.....
tamat sudah perjalanan PJJ aku ......

Mac 2014 bermula lah hari2 ku tanpa AHAD!!!
hye student

-student-wife--kuli to mybos- mummy-daughter-
- thanks to all my hero (papa, zareef, harris & harraz)-

Tuesday, February 18, 2014

Let Her Go















Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you’re missin' home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast

You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch surely dies

But you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast

Well you see her when you fall asleep
But never to touch and never to keep
'Cause you loved her too much
And you dived too deep

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

And you let her go (oh, oh, ooh, oh no)
And you let her go (oh, oh, ooh, oh no)
Will you let her go?

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

And you let her go

------------------
aku adore giler lagu nie!

Wednesday, February 12, 2014

merenung 14.02.2014

what a horror date
what a scary date
what a *&^ date

menghitung hari detik demi detik 14.02.2014 is around the corner.....
wah wah wah.......pada asalnyer seronok coz genap 6 tahun aku punya hari pertunangan hahahah
 
RESULT EXAM KELUAR
14.02.2014


pandang depan kiri kanan 
depan balik dan belakang balik
tik tok tik tok tik tok

-im freeze now-

#akumengharapdekanlagi
#tapikalobukanbukanrezeki
#whatugetbaseonureffort
#waitingmakemecrazy
#hastaghastaghastag

kecik kecik dah pandai cari gado

erh harraz..harraz...kecik kecik dah pandai gado....
baru nak masuk 6 bulan....
aper yg org pegang itu yg dia nak
aper yg org makan itu yg dia mintak
mulut sibuk nak mengunyah jer.......
anak-anak..setiap hari tgk dia membesar depan mata terasa bahagia gitu.....

cepat jer masa berlalu dah nak jejak 6 bulan dah nie......rasa baru seminggu lepas aku tumpah darah......erm 


1- steady dulu....mummy nak amik gambar.........elok jer dia baring sebelah harris......

2- sikit sikit dia nak cuba raba raba abg dia.........harraz paling gemar dengan mata......bila dpt hbs dia nak cungkil mata org hahahah 

3- yesss i did it......sasaran dikenal pasti..........korek sampai berjaya dan berjaya buat harris menangis hahahah...nsib lah abg dia tak der pukul dia balik...pasrah jer aper yg adik dia buat hahaha

4-.....................(^_^) muka kepuasan coz buat harris menangis..... 

#hahahahhappywiththem
#idolovethemsomuch
#mypriority
#myhappiness
#myeverything

happiness face come from happiness heart

tajuk amik ko.....padalah bukan nak cerita aper pun hahaha......
pergh rasa dah bersawang labah2 blog aku nie.....ader cerita nak update tapi malas tu tebal sgt......so let it be jer.........(sekarang aku mula rasa tak senang duduk coz counting 14.02.2014 ) 

happiness face come from happiness heart

so make sure ur cute face..ur smile come from ur hearts *aper sudah aku melalut nie....sebenarnya nak cerita besday mak mertua aku jer hahahha..........

happy besday mother in law.....!!

see how cute mak smile....... hehehe
sort vacation but will full of love.........GOLD COST MORIB 

view dari bilik......ok ok lah

view dari bilik hotel ...pada aku ok ok lah theme park dia....tapi kalo ko setakat datang nak mandi manda tak berbaloi rasanya ..........hahaha

tapi dari segi bilik hotel dia agak tak puas hati aku.....haruslah aku keep on complain n complain again n again......

1-line telephone tak berfungsi
2- langsir yg kayu2 tu dah jatuh2.
3- air panas tak berfungsi
4-lampu tido mentol terbakar hahah
5-penutup angin jakuzi dia tak der......
6- kebersihan hotel dia lite lite jer.....
 

*dengan hati aku sekali terbakar
 
sampai2 jer memasing tido penat sgt rasanya..jauh sungguh perjalanan dari ptjya ker morib nie hahahah



up gamba pau satu!
seboleh bolehnyer satu lift nak sumbat hahaha

seronok yer berendammm......


see how happy their face hahah.....

we.........we....

peace yo


happy besday mother in law...may all ur wishes...ur dream........all ur "doa" will come true....we do love u muchesss muchesssssss.......!!