Wednesday, February 12, 2014

happiness face come from happiness heart

tajuk amik ko.....padalah bukan nak cerita aper pun hahaha......
pergh rasa dah bersawang labah2 blog aku nie.....ader cerita nak update tapi malas tu tebal sgt......so let it be jer.........(sekarang aku mula rasa tak senang duduk coz counting 14.02.2014 ) 

happiness face come from happiness heart

so make sure ur cute face..ur smile come from ur hearts *aper sudah aku melalut nie....sebenarnya nak cerita besday mak mertua aku jer hahahha..........

happy besday mother in law.....!!

see how cute mak smile....... hehehe
sort vacation but will full of love.........GOLD COST MORIB 

view dari bilik......ok ok lah

view dari bilik hotel ...pada aku ok ok lah theme park dia....tapi kalo ko setakat datang nak mandi manda tak berbaloi rasanya ..........hahaha

tapi dari segi bilik hotel dia agak tak puas hati aku.....haruslah aku keep on complain n complain again n again......

1-line telephone tak berfungsi
2- langsir yg kayu2 tu dah jatuh2.
3- air panas tak berfungsi
4-lampu tido mentol terbakar hahah
5-penutup angin jakuzi dia tak der......
6- kebersihan hotel dia lite lite jer.....
 

*dengan hati aku sekali terbakar
 
sampai2 jer memasing tido penat sgt rasanya..jauh sungguh perjalanan dari ptjya ker morib nie hahahah



up gamba pau satu!
seboleh bolehnyer satu lift nak sumbat hahaha

seronok yer berendammm......


see how happy their face hahah.....

we.........we....

peace yo


happy besday mother in law...may all ur wishes...ur dream........all ur "doa" will come true....we do love u muchesss muchesssssss.......!!

0 comments:

Post a Comment