Wednesday, April 23, 2014

KAEDAH MENYERTAI GWG? JANA KEWANGAN ANDA!KAEDAH MENYERTAI GWG?

1. Klik Link Di Bawah Ini :

https://www.globalwavegold.com/?kantois

2. Slps Klik Link Tersebut, Anda Akan Di Bawa Ke Laman Utama GWG & Sila Klik “REGISTER” Di Sebelah Atas Web Sebelah 'About Us'

3. Isi Maklumat Yg Diperlukan Sehingga Lengkap Semuanya Dan Klik Register. Kalau Error Ini Bermakna Mungkin Username Yg Anda Buat Itu Telah Pon Digunakan Oleh Orang Lain. Jika Berlaku Error, Sila Register Semula Dgn Menggunakan Username Lain.

4. Seterusnya, Semak Email Anda & Sila Verified Akaun GWG. (Klik Link Panjang Bewarna Biru Yg Terpapar)

5. Anda Akan Dibawa Ke Laman GWG Dan Sila Login Semula Menggunakan Username & Password Yg Telah Anda Create Tadi. Paparan Terus Ke Bhgn Edit Profile Akan Terpapar.

6. Untuk Keselamatan, Anda Dinasihatkan Supaya UPDATE Terlebih Dahulu Maklumat Pada Akaun Anda. Isikan Semuanya. Kalau Boleh Scan IC Hadapan & Upload Terus. Pengesahan IC Oleh Pihak Syarikat Sgt Penting Utk Tujuan Pengeluaran Bonus Ke Akaun Bank.

7. Popup Bhgn Profile Akan Sentiasa Keluar Sehinggalah Anda Selesai UPDATE Profile Anda. IC Boleh Juga Di Upload Kemudian Iaitu Dalam Tempoh 30 Hari Dr Tarikh Pendaftaran.

8. Peringatan Bahawa Update Profile Berlaku 2 Kali.

9. Pertama, Selepas Lengkapkan Maklumat, Pada Ruangan Password, Hanya Isi Current Password Shj Dan Klik 'REQUEST TAC'. Ketika Ini, Sila Semak Email Anda Kerana TAC NUMBER Di Hantar Melalui Email. Masukkan 3 TAC NUMBER Dalam Kotak TAC NUMBER Dan Klik UPDATE.

10. Kedua, Paparan Pertama Tadi Akan Berubah Di Mana Anda Perlu UPDATE Kali KEDUA Pula Iaitu VERIFY PHONE NUMBER. Lihat Pd Bhgn Phone Number Anda Dan Sila Klik Pada Verify Phone Number. Tunggu Panggilan Dari System GWG Dan Anda Akan Terima 3 Verification Number. Kemudian Masukkan Dalam Kotak Kecil Yg Terpapar (Selepas Anda Klik Verify Phone Number Td Ade Keluar Kotak) Dan Klik Verify Now. Kalau Berjaya Akan Tertulis SUCCESSFULL. Kalau Tak Berjaya Maka Anda Silap Dgr Nombor Yg Disebut Td.

11. Kemudian, Anda Sudah Boleh Memulakan Pelaburan Anda Dgn Cara Berikut :
* Dapatkan Kredit GWG Daripada Saya Mengikut Jumlah Pelaburan Yg Anda Mahukan. Hubungi Saya Untuk Transaksi Kredit.

* Sekiranya Anda Telah Menerima Kredit, Login Semula Akaun GWG, Klik Pada My Investment, Masukkan Amount Pd Kotak Investment, Isikan Current Password Anda, Choose Placement Anda Boleh Pilih Sesiapa Sahaja & Klik “INVEST”.

* Selesai. Mudah Sahaja!!!. Anda Digalakkan Untuk Invest USD500 Ke Atas Bagi Membolehkan Anda Trade 50% Daripada Jumlah Modal Anda Di GWGFX.

* Tak Nak Trade Pon Tiada Masalah, Terima Dividen Sahaja Setiap 25 Hari Sebanyak 10%.

* Sekiranya Kurang Faham, Sila Hubungi/SMS/WhatsApp Di Talian +6012-4559046 Untuk Lebih Pencerahan Berkenaan Kaedah Untuk Join GWGFX. Set Masa & Kita Jumpa Di Mana Sahaja Anda Berada. Mantop!!!

0 comments:

Post a Comment