Friday, June 13, 2014

entah kenapa aku sedih



entah kenapa malam nie aku emo lebih..sampai aku tak boleh tido...aku tak boleh image how could this thing happen...... sedangkan nyamuk hinggap kat anak aku pun....aku marah giler kat nyamuk tu...kalo boleh segala keturunan nyamuk aku nak BUNUH!!..bayangkan tu kalo nyamuk.......


SUNGGUH AKU MARAH...AKU SEDIH.....JANGAN SENTUH DIA...EVEN JGN JENTIK PUN DIA SEBB AKU TAK PERNH BUAT!!!!!!

sebenarnya banyak yang aku nak tulis tapi tak perlah aku simpan jer....tak semua benda boleh cerita...n tak semua benda boleh kongsi....biarlah ia berlalu...

TAPI AKU AKAN IGT SAMPAI BILA-BILA........SEKALI DI MAAF..BILA BERULANG...TIADA MAAF........

Monday, June 9, 2014

Car wash terbaik !! Putrajaya - desa pinggiran


Salam semua......terasa lama giler tak tgk sini
maklum agak kebizian dengan hal2 dunia wiwiwiwiw
 
harinie sy nak cerita car wash terbaik pernah aku jumpa area2 putrajaya 
actually tak derlah totaly kat putrajaya tapi kat desa pinggiran
 
hidup kat rumh tingkat2 memg cam nie....
kete kotor jer anta kedai nak cuci sendiri memg tak lah hahaha

lokasi : desa pinggiran putra ..... betul2 bersebelahan pusat service proton......

sorang jer tukang cuci dia.....indian male....tapi dia punya sental kereta tu memg berkilat....nak2 kereta aku yg daki melekat tu...........memg boleh nampk muka lah kalo anta cuci kat situ...kalo car wash2 biasa..diorg cuci ala kadar jer.......tak berjiwa gitu kalo car wash2 yg biasa2 nie.......
 
seee nampk tak pusat service proton tu....... uncle tu sewa kat lorong tu jer heheheh 

nampk tak berdaki kereta aku tu hahah


org nie sental memg power..kalo aku boleh satu kete jer....dia kata sehari aderlah dlm 10-15 biji sehari ......bayangkan dia sorang!! awesome

kilat dari kebiasaan..............hahaha


ok....sebelum penutupan.....mak cik nak belanja 
selfieeeeee satu!!!
ok bye!!!!!