Monday, June 9, 2014

Car wash terbaik !! Putrajaya - desa pinggiran


Salam semua......terasa lama giler tak tgk sini
maklum agak kebizian dengan hal2 dunia wiwiwiwiw
 
harinie sy nak cerita car wash terbaik pernah aku jumpa area2 putrajaya 
actually tak derlah totaly kat putrajaya tapi kat desa pinggiran
 
hidup kat rumh tingkat2 memg cam nie....
kete kotor jer anta kedai nak cuci sendiri memg tak lah hahaha

lokasi : desa pinggiran putra ..... betul2 bersebelahan pusat service proton......

sorang jer tukang cuci dia.....indian male....tapi dia punya sental kereta tu memg berkilat....nak2 kereta aku yg daki melekat tu...........memg boleh nampk muka lah kalo anta cuci kat situ...kalo car wash2 biasa..diorg cuci ala kadar jer.......tak berjiwa gitu kalo car wash2 yg biasa2 nie.......
 
seee nampk tak pusat service proton tu....... uncle tu sewa kat lorong tu jer heheheh 

nampk tak berdaki kereta aku tu hahah


org nie sental memg power..kalo aku boleh satu kete jer....dia kata sehari aderlah dlm 10-15 biji sehari ......bayangkan dia sorang!! awesome

kilat dari kebiasaan..............hahaha


ok....sebelum penutupan.....mak cik nak belanja 
selfieeeeee satu!!!
ok bye!!!!!

0 comments:

Post a Comment